Следва

O, уикенд!

Men's Еxhibit: Книги със стил от Брус Чатуин и Burberry

Поредната прекрасна колаборация в света на модата е вече факт. Добре де, може и да не е...

All fashion преди 8 години

Поредната прекрасна колаборация в света на модата е вече факт. Добре де, може и да не е изцяло модна, но когато креативният директор на Burberry Кристофър Бейли е пряк участник, мислим, че обърнатото внимание е оправдано. Дизайнерът обединява сили с издателство Vintage и известния английски писател Брус Чатуин за създаването на лимитирана серия на 6 от най-известните му произведения. Луксозният сет включва заглавията: The Viceroy of Ouidah, On The Black Hill, The Songlines, Utz', What Am I Doing Here?, както и най-известното му произведение In Patagonia, като досега възможността книгите да се купят в комплект, не е съществувала.

Когато погледнем красивите корици в тюркоаз, оранжево и червено е трудно да не направим препратка с лятната колекция на Burberry и още повече с типичния почерк на дизайнера, изкусно акцентиран върху принтовете. Артистично изрисуваните на ръка мотиви всъщност са изцяло вдъхновени от самите книги, които от 70-те години на миналия век досега са се превърнали в библия за съвременните номади.



Сетовете идват в лимитирано издание от 280 бройки за цял свят и могат да се намерят в бутиците на Burberry, както и в сайта им на цена от 495 паунда.




 

More from View Sofia

Street Style вдъхновения: великолепните мъже на Pitti Uomo Пролет 2024

Street Style преди 10 месеца

Тазгодишната мъжка модна седмица във Флоренция Pitti Uomo се очаква да привлече по-голяма тълпа отвсякога, благодарение на новото арт съоръжение на Fendi за 50 милиона долара, което ще домакинства на най-новите колекции мъжко облекло

Street Style вдъхновения: най-интересното от уличния стил на Седмицата на висшата мода в Париж, юли 2022

Street Style преди 1 година

Много Balenciaga, много върви, връзки и други детайли, много черно, бяло и всякакви престрелки между тях, и като цяло - умопомрачителен лукс, пречупен през индивидуалността, както всеки отделен човек я разбира, без лимити, без замисляния и без съжаления   

Краят на една епоха: какво се случва с Calvin Klein?

All fashion преди 4 години

Напускането на Раф Симънс от Calvin Klein през декември миналата година, осем месеца преди изтичането на договора му, дойде като всеобщ шок за модната индустрия, а пояснението за неочакваното развитие на нещата, бе неоправдани по очаквания печалби.

More All fashion