Следва

Първа снимка на бебето на Блейк Лайвли

Петъчна доза СЕКС: Бради и Байкове

Днес се спираме на тези от тях, които бягат много надалеч от бръснача, възкачени на своите велосипеди и байкове...

Други преди 8 години

Вече заявихме страстта си към секси момчетата, които избират алтернативен начин за придвижване в града, така че нямаше как да не продължим да ги търсим под път и над път, за да ви ги покажем днес за поредна доза хипнотично вдъхновение.

Петъчно и секси, се спираме на тези от тях, които бягат много надалеч от бръснача, възкачени на своите велосипеди и байкове, и носят гордо най-естественото нещо за един мъж - брадата. В същото време нашият избор определено е с превес за тези от тях, които освен всичко друго са спортни натури, превземащи улиците на града с лекота, имат артистичен вкус, дават усещане за свобода, носят бунтарски дух и сякаш са заровили някакъв специален авторитет... в необятната си брада.

И само от снимките, които за 10-ти път вече разглеждаме, в офиса отново настроението ескалира, зареждайки ни с позитивни емоции и истинско желание за активен секси уикенд.

Взривоопасната комбинация от бради и байкове, в която бихме изгорели много бързо, показваме с удоволствие малко по-надолу... За да е вълнението споделено, не за друго!














 








 









More Други