Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Balmain x H&M - как ще се издържи до 5-ти ноември?!

По време на снощните музикални награди Billboard 2015 в Лас Вегас се разбра коя е...

All fashion преди 8 години

"Каквото става във Вегас, си остава във Вегас", знаем, но не и този път.

По време на снощните музикални награди Billboard 2015 в Лас Вегас, за които малко по-късно подробно ще разкажем, се разбра коя е следващата дизайнерска колаборация за H&M, след тази с Александър Уанг от миналата година, а именно с френската модна къща Balmain. Новината се разпространи "напълно случайно", когато журналисти попитаха креативния директор на бранда Оливие Рустейн какво е вдъхновението за тазвечершните аутфити на неговите красиви приятелки - моделите Джордан Дън и Кендъл Дженър, а той отговори: "Колекцията ми за H&M!" Изказването му определено успя да всее нечувана еуфория във всички модни хора по света, а на нас още ни се струва като сън.

Разбра се още, че дрехите, с които се появиха и тримата снощи, ще бъдат част от колекцията, включващата дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари.

Цикълът дизайнерски колаборации за шведския гигант е в своята 11 година, а Рустейн върви по стъпките на Карл Лагерфелд от първата през 2004, за да продължи с Versace, Marni, Анна Дело Русо, Isabel Marant и да стигне до Alexander Wang от есента на 2014-а.

Имайки предвид, че дизайнерът може да се похвали с над 1 милион последователи в Instagram, а кръгът му от приятели включва кланът Кардашиян - Дженър, не изпитваме никакви съмнения, че колекцията ще добие рекордна полулярност и ще се изкупи за минути. Остава ни само да се надяваме, че от H&M ще успеят да придадат иконичния дух на къщата в дрехите си, заедно с любовта към детайла и усещането за haute couture, отговорни за това да обичаме Balmain.

Колекцията се очаква по магазините по цял свят и онлайн от 5 ноември и, макар и да е още далеч, вече гадаем и залагаме кои специфични елементи ще присъстват и колко точно място ще се наложи да разчистим в гардеробите си.


И, нека голямото чакане да започне сега!

More All fashion