Следва

Като две капки вода: Румър Уилис и мама

Кой гепна сърцето на Роналдо след Ирина? Ето кой!

Твърди се, че Кристиано Роналдо вече не е сам, а напротив, сърцето му върви към заетост. Ключът...

Други преди 8 години

Твърди се, че Кристиано Роналдо вече не е сам, а напротив, сърцето му върви към заетост. Ключът, казват запознати, бил в джоба или друго скришно място на италианския модел и актриса Aлесия Тедески, която дори пътува до Испания, за да гледа на живо срещата на Реал Мадрид срещу Ювентус от Шампионската лига на 13-ти този месец.

Роналдо, който и тази година отново се очертава като най-голямата футболна звезда в света, със своите 61 гола за сезона до момента, наскоро се раздели със супермодела Ирина Шейк.

За Ирина вече знаем, че с един удар заби сърцето и ума на чудния Брадли Купър, и то го знаем от купчини вече знойни кадри, които припомняме тук, и тук.

А сега, хвърляйки по едно око на току що виделите бял свят папарашки снимки на госпожица Тедески по бански от Маями, можем лесно да се ориентираме в несложния лабиринт от въпроси защо именно нея е харесал топ-спортистът.



В бежов плетен бански, хит за лятото безспорно, в комбинация с ултрахотивите кръгли слънчеви очила, със завиден тен и умопомрачителна фигура с някои леки корекции, Алесия, ефектна апенинска брюнетка, се къпе в кристално чистите води.



Младата дама се придружава в морската авантюра от не по-малко атрактивна приятелка, за която не се знае нищо в този момент.







Твърди се, че Тедески и Роналдо се срещат за пръв път на снимките на рекламна кампания за Armani Exchange и скоро след това пламва страст. И, макар че нито един от двамата все още не е потвърдил слуховете за евентуален романс, според слуховете Алесия и Кристиано категорично са заедно, забелязани включително и в Мадрид, където футболната звезда живее.



От испанската столица Алесия е излетяла директно за Кан, за да присъства на ред официални и неофициални партита, включително това на ювелирния бранд De Grisogono в Cap d'Antibes, на който е рекламно лице.







Моделът беше също и в Монако за Grand Prix, където Роналдо присъства на фотокол заедно с британския модел Кара Делевин вчера следобед.

Сред бившите гаджета на атрактивната госпожица е Луиджи Берлускони, синът на експремиера на Италия Силвио Берлускони. С което определено можем да твърдим, че дамата има вкус за мъжете.

За Роналдо също се ориентираме, видимо и неговият вкус за жените е стриктно праволинеен. 

More Други