Следва

Дневна доза блясък

Б като Библия, Б като Блог

Всичко, което трябва да направим е да тръгнем, да следваме знаците и да отворим сърцата и умовете си...

All fashion преди 8 години

Усмивка всеки ден

Японската илюстраторка Маори Сакай взима всекидневни моменти от живота и ги превръща в сладки анимирани илюстрации. Някои от забавните картинки носят крещящо съобщение като "Щастието е близо до теб", а други пък ни оставят да се чудим какво чувство се опитва да създаде авторката у нас. Като цяло, винаги откриваме нещо положително зад нейните илюстрации, а едно малко гласче непрестанно ни казва да забавим темпото и да се огледаме наоколо за малките неща, които ни правят щастливи.

maorisakai.com

Тази малка черна чантичка

Днес в центъра на нашето модно вдъхновение застава тази малка прекрасна черна чантичка на Yves Saint Laurent, която превръща всеки аутфит в нещо специално. Този път я виждаме перфектно съчетана с черна рокля риза, която ни е толкова любима за пролетта, защото ни носи една ефирна елегантност. Удобна и стилна, тя определено е задължителна за през деня или нощта. Точно тази ни печели с дълбокия си черен цвят и с красивите детайли на ръкавите и колана. И въпреки че с тази чанта бижу нямаме нужда от много аксесоари прибавяме най задължителните - огромни слънчеви очила и малко злато за блясък.

vivaluxury.blogspot.com

Нова Зеландия, или свободата на пътя

Едва ли има някой, който да не си е мечтал поне веднъж да тръгне по неизвестни и далечни пътища в търсене на нещо, не конкретно нещо. Във всеки от нас има това изгарящо желание за свобода, което се стреми към щастие, търсене и пълноценен живот. Всичко, което трябва да направим е да тръгнем, да следваме знаците и да отворим сърцата и умовете си. И точно тази свобода виждаме в авантюристичните фотографии на Катерина Юнг, които ни пренасят на едно дълго пътешествие из свободните пътища на Нова Зеландия.

www.ignant.de

Малко и специално кътче

Някои любими модни аксесоари са си истинско произведение на изкуството и някак ни харесва идеята да не ги прибираме скрити в гардероба, а да им отделим по-специално място, където ще можем да ги гледаме и да им се радваме, колкото си искаме. Затова си заформяме едно любимо място вкъщи, толкова момичешко и красиво, което да побере всичките ни прекрасни модни ценности на едно място. Подреждаме с нужната доза вдъхновение, точно както ни харесва!

fashiontoast.com

На далечен остров

Така вдъхновени от пейзажите Нова Зеленадия се чудим какво ли е да живееш на някой далечен остров и сутрин да те будят вълните... В търсене на материален образ на нашите мечти си намираме цяла галерия от прекрасни дървени къщички, събрали в себе си цялото блаженство на живота на брега. Оставяме карибските вибрации да ни вдъхновяват и се потапяме в ярки цветове и естествени материи, точно навреме, за да планираме лятната си почивка.

carolinesmode.com

More All fashion