Men's Еxhibit: Ключовите блейзери на сезона - как да ги носим

Едно от най-силните мъжки модни оръжия е блейзерът...

Едно от най-силните мъжки модни оръжия е блейзерът. Той е от онези дрехи, които просто се намятат отгоре и моментално променят цялостната визия. Непреходен, широко-приложим и мъжествен, блейзерът може да добави доза елегантност на всичко – обикновен Т-шърт и джински, шорти и тениска с яка, памучен чино панталон и риза.

Той е идеалната връхна дреха за пролетта и лятото, която гарантира моментален актуален, елегантен и страшно стилен завършек. Ето ги и ключовите разнообразни, свежи и много актуални модели за този сезон:

На райе

Този сезон раираният блейзер определено е задължителен елемент в гардероба на модерния мъж. След появата му в актуалните колекции на модни къщи като Gucci и Dior, бързо се пренесе и в масовите магазини във всякаквите му разновидности. Райето може да варира силно по отношение на размер и интензивност, а цветът е класическата морска комбинация от бяло и синьо, която на практика е актуална всяко лято, така че една такава дреха със сигурност няма да остане забравена в гардероба след края на този сезон.


Неутрален и неструктуриран

Блейзерът без строг силует и в неутрални, подходящи за сезона тонове, е идеалното допълнение към гардероба на мъжете с по-небрежен стил. Тази връхна дреха е създадена за топло време и обичайно е конструирана от дишащи, леки материи като памук, жарсе и лен. Най-добре да бъде в светлата гама – бяло, бежово, кремаво, бледо сиво. Тези нюанси отразяват, вместо да абсорбират светлината и лесно се комбинират с всеки друг цвят, който е вече наличен в гардероба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.