Следва

ЧДГ Мария Магдалена - детска градина за таланти

ЧДГ и ясла "Слънчева усмивка" - всяко цвете е в различен цвят

Частна детска градина и ясла “Слънчева усмивка” е от онези места, на които с отговорност, професионализъм и ентусиазъм се грижат за всяко едно дете, което стане част от нея...

All About Life преди 8 години

Частна детска градина и ясла “Слънчева усмивка” е от онези места, на които с отговорност, професионализъм и ентусиазъм се грижат за всяко едно дете, което стане част от нея. В основата на подхода към децата тук стои неповторимата индивидуалност на всяко едно от тях. В градината се съобразяват с характера и навиците на децата - с тяхната адаптивност, хранителни навици, които родителите желаят да възпитат и т.н. Квалифицираният персонал се грижи с изключително внимание за деца между 10-месечна и 6-годишна възраст в малки групи от 8-10 деца. В ЧДГ “Слънчева усмивка” се предлага разширено изучаване на английски език, арт терапия, както и различни физически активности, като плуване, йога, народни танци и тай чи.Ето и посланието, което ЧДГ “Слънчева усмивка” отправя към родителите:

“ Здравейте!

Скъпи родители, създадохме частна детска градина „Слънчева усмивка“ с много желание и любов към децата. В условията на напрегнато ежедневие, Вашето дете ще получи много внимание и грижи, спокойствие и знания. Ще дадем възможност на всяко дете да развие своя потенциал чрез система от знания и умения. Нашата частна детска градина предлага целодневно обучение в групи не по-големи от 8 – 10 деца.

Деца от всички националности и култури са добре дошли при нас. Ние говорим на Вашите езици: руски, английски и немски език.

В атмосфера близка до семейната и с помощта на квалифицирани служители, Вашето дете ще се интегрира в групите и новия му дом. “

ЧДГ “Слънчева усмивка” се намира в:
гр. София, ж.к. „Овча купел“, ул. „Монтевидео“ № 6
тел.: 0888 253 206
И в интернет:
www.sunandface.com

More All About Life