Следва

Превърналият се в жена татко на Ким Кардашиян на корицата на Vanity Fair

Спечели 10 козметични Тео Bebe комплекта за твоето малко съкровище

Спечели 10 козметични Тео Bebe комплекта за твоето малко съкровище...

All About Life преди 8 години

Сигурни сме, че сте горди и щастливи мами и татковци на прекрасни създания. Ние пък сме горди с публика като вас - интелигентна, готина, винаги готова с интерес и ентусиазъм да прочете следващия ни материал, който сме подготвили с мисълта да ви е хем приятен, хем полезен. И понеже сме решили да посветим следващата седмица на най-милите ни създания - децата, по случай техния празник на 1-ви юни, а и защото толкова ви обичаме, ви предизвикваме с една забавна игра заедно с нашия скъп партньор - Тео Bebe, за да може отново да ви направим някой и друг подарък.

Както всички много добре знаем, Тео Bebe ни съпътства в родителството вече от много години и винаги е бил добър помощник що се отнася до нежното почистване и здравето на детската кожа. Сега, защото всичките ни емоции са съсредоточени в Деня на детето, Първи юни, заедно с Тео Bebe ви даваме възможността да спечелите 10 пълни козметични комплекта на Тео Bebe, всеки един от които съдържа в себе си чудесните: сапун, шампоан, душ-гел за тяло и коса, бебешки лосион, крем против подсичане и мокри кърпички за малчугана.

За да се превърнат в подарък за вас и вашето съкровище в седмицата на Първи юни, до 5-ти юни включително, трябва да ни изпратите една снимка на вашето слънчево дете и да ни разкажете как се справяте с къпането на малкия палавник - обича ли ритуала да се къпе или пък се крие, за да избяга от досадното мокрене; налага ли ви се да го залъгвате с играчки или с нещо друго, мама или тати са по-добри в играта на чистота и т.н. Разкажете ни в 2-3 изречения за тези сладки моменти на добре познатия ви имейл [email protected] и 10 късметлии от вас ще се зарадват на козметичните комплекти на Тео Bebe. За останалите ще останат забавните истории и широките усмивки.



За Тео Бебе:
Teo bebe e първата специализирана марка в категорията за бебешка грижа на пазара в България. Предпочитаната марка от майки и хора с чувствителна кожа с утвърдено във времето послание: „Клинично тествани бебешки продукти, подходящи за използване от първия ден.“
Teo bebe предлага цялостна грижа за бебето със своите нежни формули, подбрани съставки и хипоалергенни продукти.

Ние знаем, че бебетата не се нуждаят от много. Особено през първите месеци техните нужди са семпли. Всичко, от което се нуждаят са: храна, сън, игра и чиста любов.
Това предлага и Teo bebe Just Essentials - съдържа само най-съществените и необходими съставки. Само това, което е необходимо и подходящо за най-деликатната грижа, обгърната с много любов.
Teo bebe – най-важното в грижата за най-важните!

 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.