Следва

10 неща, които да опитомим стилово това лято

Billion Dollar Babies! Кратък прочит на стила на малките известни наследници

Децата на известните започват образованието си по стил отрано – седят на първия ред по ревютата, крачат по червения килим, носят дизайнерски дрехи и обувки, направени по поръчка...

All fashion преди 8 години

Може първи юни да мина, но нашата детска седмица продължава с пълна сила. След като вчера проследихме каква е еволюцията на детската мода, а по-рано днес почерпихме вдъхновение от блоговете, които внимателно претърсихме за най-забавните и креативни идеи посветени на малчуганите, сега е ред да се впуснем в стилово приключение, което, разбира се, започва и свършва в гардеробите на децата на известните!

Децата на известните започват образованието си по стил отрано – седят на първия ред по ревютата, крачат по червения килим, носят дизайнерски дрехи и обувки, направени по поръчка и са непрестанно по корици на списания, блогове и модни кампании. Звездните деца имат плашещо голямо влияние, което сериозно се използва за надуване на бизнеса с детски облекла. И, тъй като очевидно децата на известните имат гардероби, по-впечатляващ от тези на много модни редактори, нека разгледаме как се носят най-нашумелите във фешън средите звездни чада, а именно Сури Круз, Норт Уест, Блу Айви и Харпър Бекъм.

Сури Круз

От раждането си до днес, потомката на един от най-наблюдаваните холивудски бракове предизвиква много дискусии със своя „пораснал“ стил, а мрежата е препълнена с блогове, които го анализират подробно. Oще когато е на 3 години, Сури вече редовно е забелязвана с токчета Christian Louboutin и Marc Jacobs, поръчани лично от мама Кейти и татко Том. Тенденцията „mini me“, която представлява майки, обличащи дъщерите си като свои малки копия, е наричана още „ефектът на Сури Круз“, заради навика на Кейти Холмс да комбинира тоалета си с този на дъщеря си. Понастоящем на 8 години, освен токчета, Сури много обича да носи и червени пантофки Roger Vivier, както и обувки Toms в различни разцветки. Интересното е, че стилът на Сури е доста „нормализиран“ откакто родителите и са разделени през 2012 и много от обувките за $500 , чантите за $1000 и тренчове за $2000 са заменени с нормални, весели, момичешки дрешки.

С 800-доларова мини версия на чантата Ferragamo на мама, 2010

С любимите червени пантофки Roger Vivier, 2011

В тон, 2012

Тренч Dolce & Gabbana, 2012

Палто Barneys, 2013

2014

2014

Норт Уест

Момичето на Ким Кардашиян и Кание Уест, които между другото, чакат второ, е под светлината на прожекторите още от преди раждането й. А от мига на излизането й на бял свят през 2013, светът следи всяко нейно движение. Е, тя отговаря на очакванията за модно шоу, и няма как иначе. Още при раждането си и за първата си Коледа детето вече е залято с дизайнерски подаръци, като обувки Hermes и Giuseppe Zanotti по поръчка и дрешки от Celine, Givenchy, Maison Martin Margiela. Оливие Рустейн редовно изпраща дрешки и на малката, както виждаме от Инстаграм снимките на мама Ким. През последната седмица тя публикува снимка на Норт Уест в Balmain, която моментално обиколи целия Интернет.Норт често се носи и в космести палта, клинове с кожен ефект, черна дантела и обици с диаманти, струващи близо $50 000. Смелият й гардероб включва още леопардови и кожени рокли на Roberto Cavalli и Alexander Wang. След всичко изредено, започваме да имаме опасението, че стилът на Норт много наподобява този на Ким Кардашиян в умален вариант.

В Balmain

Първата седмица на модата в Париж за Норт, на първи ред на ревюто на Givenchy, септември 2014

С космест елек

С кожа

Подаръци от Balmain

И от Gvenchy

И от Maison Martin Margiela

…и от Céline

Блу Айви Картър

Основна конкурентка по изветсност и стил на Норт Уест, Блу Айви Картър, дъщерята на Бионсе и Джей Зи, е едно от най-шик бебетата на Холивуд. Когато е едва прохождаща, малката Блу вече си има направено по поръчка кожено яке с името й на гърба и мини флорални Dr Martens. Гардеробът й включва още обувчици с елементи Swarovski за около 14 000 евро и цяла колекция бижута, за която ние само можем да мечтаем, включваща гривни и всякакви други дрънкулки, осигурени от Tiffany & Co. Освен че посещава тропически дестинации с яхта, малката красавица обикаля и Европа с майка си, и вече почти е постигнала френския шик, който много от нас все не успяват. Обича и да обикаля и спалнята на Бионсе, обута във високите й обувки. Това обаче никак не й пречи да постига и cool "гангстерски" стил, когато пожелае, а това най-често се случва, когато е с татко Джей Зи.

В тон с мама

...и с татко

Малка парижанка, 2015

В каки

На MTV Music Awards



Блу Айви и Джей Зи през май, 2015

Ромео, Круз и Харпър Бекъм

Нека обърнем внимание и на любимото семейство на Англия, може би след Кралското.

Малките братя Бекъм, 9-годишният Круз и 12-годишният Ромео, вече доказват, че са точно толкова навътре в модната игра, колкото и татко Дейвид. Двамцата редовно са в списъците на най-добре облечените с небрежно готините им визии, най-често съдържащи скини джинси, винтидж тениски и кецове. Освен това, Бекъмовата кръв дава своя отпечатък и момчетата приличат на модели. В тази връзка, това че Ромео участва в първата с кампания за Burberry на 10 не бе изненада за никого.

Истинската мини фешън звезда в семейство Бекъм, обаче, е госпожица Харпър. Най-малката може да е на 3, но има доста повече стил от някои отракани модни каки. Гардеробът й включва по много от Bonpoint, Burberry, Stella McCartney, Hermes, Chloe. Според баща й е „абсурдно голям“. Мама Виктория обича да се спретва себе си и Харпър в пасващи си тоалети, но го прави умерено и с финес. А малката изглежда се е метнала на мама с изискан моден нюх. Още през 2011, когато детето няма и 2 годинки, Виктория казва пред Daily Mail: „Отидохме в Prada и тя се влюби! Сякаш казваше - мамо, аз съм у дома!“ Следват кадри с мода от цялата тайфа Бекъмови-младши.

Ромео Бекъм за Burberry

Ромео и Круз заедно с големия брат, Бруклин (16)

Харпър на представянето на колекцията есен-зима 2015 на майка й

2011

2012

2013

Тримата мъници, февруари тази година



на пазар с татко Бекъм







Харпър Бекъм през април в рокля Burberry и сандали Chloe


Цялото семейство Бекъм на шоуто на Burberry  през април тази година




More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.