Следва

Куфарът, в който побирам лятото

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Габриела

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято...

All About Life преди 8 години

Ето че отново дойде това време от годината, когато със свръхсладостен пламък се втурваме към дългоочакваното и сънувано лято. Готови сме да пропътуваме знайни и незнайни дестинации заради самата тръпка на горещата слънчева ласка, гъделичкащия сетивата пясък и прохладния коктейл с дъх на авантюра.

Такъв е и сценарият за всеки един предстоящ уикенд, като ще си го направим малко по-дълъг от обичайния, например поне три нощи с музика и разбуждаща сетивата спонтанност и достатъчно часове на плажа за закачливи тен разлики. Той често ще е импровизиран в последните часове на деня и с жажда ще ни води към кратко, но пълноценно презареждане.

Пет от нас, редакторите на ViewSofia, събират най-необходимите, любими и често дори налудничави и прекалени неща, които обаче си остават наш отличителен почерк, в по един красив, лъскав, секси и надежден куфар Samsonite, който ще ни придружава вярно от точка до точка цял сезон и много след това.

И така, кой какво точно сложи в своя Samsonite ще покажем в следващите дни, а днес започваме с нашия моден редактор Габриела!


ГАБРИЕЛАГотова съм по всяко едно време на денонощието да стегна куфара с няколко любими мои неща и да избягам нанякъде. Обожавам да пътувам, без значение дали е на дълги или кратки дестинации. Днес скоростно и без много да му мисля заминавам за любимото море.

Планувани ключови модни комбинации нямам, затова грабвам само любимите ми за момента елементи, които са потопени изцяло в синьо-бялата гама и прилягат повече от добре на дестинацията. Задължително слагам в куфара морско синия ми блейзър, мечтаните пижама панталони на райе, един oversized топ, както и взетата назаем мъжка риза. Не забравям и застрашително извисяващите се сандали, които лесно ще преведат аутфита ми от небрежен до вечерен, без да се налага да взимам и рокли в натежалия вече куфар.

Козметиката, както винаги, е приоритет, където и да съм. За кожата си се доверявам на La Roche-Posay, защото слънцезащитата е най-добрата превенция срещу стареене. За косата ми пък ще се погрижат таблетките и шампоанът за ревитализиране на косата на Приорин. Телесното червило, бронзиращата пудра и спиралата от Maybelline завършват ритуала за красота, който ще ме отведе до плажа с четиво под ръка, кокетна сламена шапка и напитката олицетворяваща вкуса и цвета на лятото. За мен тя е Somersby сайдер, червен, сладък и с аромат на нар.Ето и списъка ми за един дълъг уикенд:

Син блейзър
Мъжка риза Benetton
Панталон пижама Baum und Pferdgarten
Топ Asos
Риза H&M
Панталонки H&M
Сандали
Колан Asos
Шапка H&M
Колиета Asos
Слънчеви очила House of Holland
Таблет
Книга "Гръцко кафе", Катерина Хапсали, Colibri
Слънцезащитен крем за лице La Roche-Posay
Хранителна добавка и шампоан Приорин
Спирала за очи Maybelline
Олио за коса Matrix
Бронзираща пудра Guerlain
Червило Estée Lauder
Подхранващо олио Carita
Somersby с вкус на нар
 

More All About Life