Следва

Детска София: Музейко пристига у нас на 30-ти септември

Пролетните прически от подиума - избери любимата си и спечели ваучер за 100 лева

Пролетните прически от подиума - избери любимата си и спечели ваучер за 100 лева...

All About Life преди 8 години

Мечтаехме си за коса на точното място. С обем, който обича страните ни, с цвят, който харесва тена ни, с форма, която прави нещата красиви и като истински добри приятели ви показвахме точно как да постигнете това с помощта на топ коафьорите в София.

Разходихме се из световните модни подиуми и избрахме за вас точно осем топ визии за сезона и после въоражени само с малко търпение и стилизиращ продукт, нагледно ти предсатвихме как да ги постигнеш стъпка по стъпка у дома.

Сега дойде моментът, когато всички читатели ще имат възможността да гласуват за най-впечатляващата и любима прическа от осемте за сезон Пролет/Лято 2015, които ви представихме. Един от гласувалите ще бъде изтеглен от щастливата редакторска ръка и съвсем честно ще се сдобие с ваучер на стойност 100 лв. за салона, чиято прическа спечели тенденциозната ни надпревара!

А ето и как да го направите - гласувайте в анкетата по-долу за любимата си прическа и напишете в коментарната форма имената си и прическата, за която сте гласували. Имате възможност да гласувате до понеделник 27 юли включително, а във вторник ще обявим щастливеца, който ще има възможност да поглези косата си с ваучер на стойност 100 лв.

Преди да гласуваме си припомняме осемте прекрасни визии:

Пролетно украсена с диадема



Модерен прочит на плитката



Бляскава разделена на път коса



Красиви вълни



Ниска опашка с небрежно обръщане



Висока стегната опашка



Страхотен полу кок



Пригладена назад



Успех!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.