Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men's Exhibit: Връзки, вратовръзки... от Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo определя вратовръзката като символ на съвременната мъжественост...

All fashion преди 8 години

"Добре завързаната вратовръзка е първата сериозна стъпка в живота.", е казал Оскар Уайлд, а италианската луксозна модна къща Salvatore Ferragamo определя вратовръзката като символ на съвременната мъжественост. В резултат на тази любов към незаменимия мъжки аксесоар от Ferragamo създадоха услуга, благодарение на която клиентите на бранда ще могат да персонализират избраната от тях вратовръзка по размер, материя и цвят, както и ще могат да добавят своите инициали от вътрешната й страна.





Освен че задоволяват нуждите на клиентите си за индивидуален подход и стил, от бранда пускат 4 видеоклипа с общо заглавие "Tie Story" и заснети от Жан Клод Тибо, за да покажат как мъжката индивидуалност върви ръка за ръка със стила.

В един от клиповете, наречен "Your Own Way" двама мъже стоят в бръснарница. Единият бръсне главата си единствено отстрани и докато приятелят му се шегува, че той самият не би пробвал подобна прическа, първият отговаря, че го прави, защото контрастира прекрасно на вратовръзката му.

В друго видео, озаглавено "The Gentleman Upstairs Legacy," трима мъже вечерят. Разговорът се фокусира върху това как двамата по-възрастни мъже не си позволяват да излязат никога без вратовръзка, докато по-младият си признава, че не носи такава изобщо. Той споделя още, че е получил подарък вратовръзка от своя началник и видеото продължава със смеха на събеседниците му и това как го учат да си връзва сам вратовръзката.

More All fashion