Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Adidas x Mary Katrantzou, 80-тарски съюз за ценители

Броени дни остават до пускането в продажба на новата втора колаборация между Мери Катрандзу и спортния гигант Adidas...

All fashion преди 8 години

Броени дни остават до пускането в продажба на новата втора колаборация между Мери Катрандзу и спортния гигант Adidas. Освен принтовете от глава до пети, така типични за дизайнерката, колекцията е повлияна още от 80-те години на миналия век. Открояват се къси и дълги рокли с трапецовидни кройки, плисирани поли, цели бански костюми, спортни топове и панталони, както и нова вариация на иконичния модел кецове Superstar, който тази година отбеляза юбилей. В основата на принтовете се забелязват както чисто абстрактни форми, така и приспособления за спорт - всичко от хронометър до ракета за тенис.



"Нашата пролетно-лятна колекция, - споделя дизайнерката, - е вдъхновена от спортната мода на 80-те. Принтовете са сформирани от абстрактни колажи, а цветовете са електрикови, за да се доближат максимално до спортната естетика."

Колекцията adidas Originals by Mary Katrantzou ще бъде в продажба началото на юли, а ние вече правим списък на всичко, което трябва да си вземем от нея.






More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.