Следва

Fashion starter: Близначните Олсън и дългият път от деца звезди до модния бизнес

We love: И концепцията, и момичетата, и всичко, в новата кампания на Miu MIu

Стeйси Мартин, Миа Гот, Хайли Гейтс и Мeдисън Браун са героините в есенната рекламна кампания на Miu Miu...

All fashion преди 8 години

Стeйси Мартин, Миа Гот, Хайли Гейтс и Мeдисън Браун са героините в есенната рекламна кампания на Miu Miu. До една млади актриси, те успяват да сътворят една чудна и модерна кинематографична атмосфера, носеща особено притегателния чар да ти се прииска да си там.

След неотдавнашната рекламна кампания на Gucci, удивително свежа, да видим друга такава, много подобна по звученето си, толкова скоро, беше доста неочаквано.

По същия като на Гучи път, без вероятно да са се уговаряли с екипа на Алесандро Микеле, вървят и Miu Miu. И, независимо от това, че кампаниите са дело на различни фотографи — с Gucci работи Глен Лачфорд, а Миуча Прада избира Стивън Мейзъл, — източниците на вдъхновение и при двете модни къщи видимо са общи. Мнозина вече сравниха тези сесии с с уличните серии на пионери в областта като Гари Уайнъгранд и Алекс Прагер.

Мейзъл в кампанията на Miu Miu, впрочем, не просто прави «случайни» кадри, а търси тези фотографски «случайности» в миналото. А моделите му с удивителна убедителност разиграват пред камерата истински заразителни сценки: работата с актриси неминуемо открива грамаден простор за полета на фантазията.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.