Следва

Кайли Миноуг, 47, в рекламата на Sloggy

Петъчна доза секс: Световни мъжки модели за схрускване, част I

Докато месецът на мъжката мода тече с пълна пара и оттук и оттам изскачат нови лица, решаваме, че имаме нужда от бърз обзор на старите, доказаните, най-добрите модели от силния пол...

All fashion преди 8 години

Докато месецът на мъжката мода тече с пълна пара и оттук и оттам изскачат нови лица, решаваме, че имаме нужда от бърз обзор на старите, доказаните, най-добрите модели от силния пол. И, понеже тази седмица тематиката ни е плажна, имаме чудесен повод са споделим и по някой и друг по-мoрски кадър на тези легендарни красавци. Все пак сме се постарали да запазим благоприличие и да ограничим разголените кадри, съобразявайки се с факта, че някои от нас, и вас, със сигурност имат по-чувствителни сърца. И така, петък е, ура, ето ги и тях: секси мачовците НИ тази седмица: 

Дейвид Ганди



Вече сме се прехласвали по момчето на Dolce&Gabbana, обичайно разголено в кампаниите за аромата Light Blue. Той обаче участва и в редица други кампании, последната от които за Marks & Spencer, а напоследък е и стрийт стайл звезда.

Брад Крьониг



Това, което Дейвид е за Dolce, e Брад за Chanel и по-специално за Карл. Лагерфелд го открива през 2003 и го наема за кампания на Fendi. И оттам започва историята на модела, включваща многобройни дефилета и кампании за Chanel, а вече и много от неговия син, Хъдсън, който се изявява наравно с баща си 



Джон Кохтахарена



Дебютира през 2004 на подиумите на Emporio Armani и John Galliano и оттогава е топ модел - от тези, които са и абсолютни секс символи. Не случайно e любимец на Том Форд, за когото има дооста провокативни кадри, разбирайте чисто голи.

Шон О‘Прай



През 2009 Forbes го обявява за най-успешния мъжки модел. Участвал е в кампании на Giorgio Armani, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo и още и още.

Тайсън Бекфорд




Този персонаж опрелено привлича много погледи през последното десетилетие благодарение на своята красота, резултат от ямайски, панамски, китайски и африкански корени. Влизал е в класацията на People за най-красивите хора в света и e от онези модели, които успешно преминават и в звездните среди с изявите си като актьор и телевизионен водещ.

Матиас Лоридсен



Датският модел пробива през 2004 с кампания за Dior, след което работи за кого ли не, сред които Lacoste, Fendi, Givenchy.

Марк Вандерло



Отново датчанин, който пробива в модния свят след като акомпанира приятелката си модел в нейна фотосесия, след която е заблязан от десетки брандове, сред които Valentino, Donna Karan, Trussardi. За да илюстрираме дългогодишното му присъствие на модната сцена: по повод 25-годишнината на своя аромат Eternity , миналата година от Calvin Klein отново издават кампанията от 1995, в която Марк си партнира с Кристи Търлингтън.

Ноа Милс



Звездата му изгрява след разходка по подиумите на Yves Saint Laurent и Gucci. Сега, 10 години по-късно, продължава да бъде търсен от модни къщи като Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger.

Батист Джиабикони



Също любимец на Лагерфелд, който го прави лице на всичко, от Fendi и Chanel до колаборацията си с Coca Cola. Освен красотa и сексапил, които често демонстрира в полуголи Инстаграм фотоси, французинът притежава и музикален талант.

More All fashion