Следва

Кара с корица и интервю относно бисексуалността си за американския Vogue

Кайли Миноуг, 47, в рекламата на Sloggy

47-годишната Кайли Миноуг е рекламното лице това лято на марката Sloggy, позната на всички ни с високите нива на комфорт на бикините и сутиените, които прави...

All fashion преди 8 години

47-годишната Кайли Миноуг е рекламното лице това лято на марката Sloggy, позната на всички ни с високите нива на комфорт на бикините и сутиените, които прави, а не толкова с обичайно свързваните с думата бельо дантела и коприна. Брандът представи новата фотосесия на звездата, в която тя демонстрира актуалната за сезона колекция, наречена Ever New.

"С тази марка ни обединява еднаквия стремеж към свобода, затова се радвам, че работим заедно", разказа за сътрудничеството Кайли.

Гледайки снимките, е трудно да се ориентираме в иначе категоричната истина, че певицата скоро ще стане на 50. Самата тя признава в интервю, че се притеснява от възрастта си:

"Когато си казвам, че съм вече над 45, си мисля: "Истина ли е? Чакайте, това сигурно е майтап!?". И все пак, очевидно е, че трябва да го приемеш, независимо, че може и да не ти се иска съвсем".

Е, чак много за приемане при Кайли няма, грациозната й фигура е свежа, стегната и секси както винаги до този момент.
Определено можем да й завидим.



 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.