Следва

Tom Ford дебютира в Net-A-Porter

Изчистени силуети и женствена чувственост в плажната колекция на M&S

Английският бранд не спира да затвърждава хубавото ни мнение...

All fashion преди 8 години

Английският бранд не спира да затвърждава симпатиите ни към него, с което, разбира се, идва и трудното - когато попаднем в някой от бутиците, ни е трудно да решим на какво да се спрем в качественото многообразие. 



Новата плажна линия на марката държи модерната линия на мекота и чувственост, съчетала изтънчен лукс и удобство. Бродерии, цветове и дантели разгръщат богатата палитра на M&S, а основна иновация за сезона е линията Smoothlines. Предназначена за носене под тениска, например, и съчетаващи се перфектно с безшевни бикини.Фантастичният дизайн пленява, иновативна технология създава безрелефна дантела, която облича безшевни чашки в модерни кройки.



Друг сериозен акцент, върху който брандът работи от няколко години, е свързан с японска модерна технология при творенето на спортни сутиени. Моделите са с банели, за да придадат форма, а чашките се състоят от няколко високи панела, които осигуряват надеждност при тренировка. Вътрешната страна на чашката е безшевна за още по-голямо удобство.

Материите на цялата колекция са влагопропускливи и дишащи. Създадени за абсолютно удобство, комфорт и увереност. А целите бански са тотален фаворит на редакцията!  





More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.