Следва

Мился, че в последната година имам 3 такива момента. Единият е, когато ми казаха, че съм национален победител в международното състезание Inter

Открий магията на Premiere и първокласната грижа за кожата с 6 разкошни подаръка

Открий магията на Premiere и първокласната грижа за кожата...

All About Life преди 8 години

Premier Dead Sea е не просто козметика за красива кожа, това е философия за изящество. Очаровани от натуралните продукти, от които лицето и тялото ни сияе, решихме, заедно с партньорите ни от българското представителство на Premier Dead Sea да подарим по един фантастичен подарък на шест дами, които споделят с нас своята философия за красота.



Кои са твоите трикове, тайни ритуали, нещата, без които вярваш, че няма как да бъдеш красива. На коя база се гради твоята лична, премислена и преживяна философия за красота.

Сподели ни я на познатия мейл [email protected] или тук, в коментарната форма по-долу, от днес до 1 юли включително, за да получиш шанса да са една от спечелилите. Продуктите, предмет на нашата нова игра, са истински съвършени, а с удоволствието, което доставят на нашата кожа, могат само да обогатят представите ни за красота.




Магията на красивата кожа, която заедно с Premier Dead Sea подаряваме се изразява в :

Три комплекта Premier Dead Sea за маникюр с аромат на мляко и мед / Beautifying Nail Kit

Грижа за ръце и нокти, предотвратяваща грапавост и пукнатини, подхранва, защитава ръцете, кожичките и ноктите. Съдържа:
1. Медицинско полиращо блокче, направено единствено от памук и коприна, с три страни - три стъпки до префектен маникюр. Има нужда само от полиране на ноктите за 10-15 сек, един път месечно - не повече от това. Втората страна на блокчето, сива на цвят, направена е от 100% памук, стимулира циркулацията на тъканта под нокътя,
което подпомага ноктите да растат прави, по-бързо и по-здрави отпреди. Трето, финално, използваме бялата страна, направена от 100% коприна. Коприната изкарва целия естествен блясък на ноктите, който трае две седмици, независимо какво правите: дори да миете 100 пъти на ден ръцете си!
2. Cuticle Treatment - минерално масло за кожичките. Една капка от минералното масло за кожички, което съдържа Витамини A + E, и протеини, които защитават кожата от изсушаване и напукване около ноктите, предотвратява цепенето, беленето и разделянето на ноктите. Няма нужда от рязане и премахване на кожичките, само масажирайте маслото добре – и приберете назад кожичките. Толкова е лесно!
3. Luxury Hand Cream - омекотяващ крем за ръце, 125 мл, с формула, ефективно съчетала етерични масла с терапевтични свойства, минерали от Мъртво море и липозоми за предотвратяване на грапавост и напукване на ръцете. С аромат на мляко и мед.

Три ексфолиращи соли за тяло Dead Sea Аromatic Salt Scrub 250 gr

Тези естествени солни кристали от Мъртво море, абсорбирани в смес от внимателно подбрани ароматни масла, обогатяват кожата с жизненоважни минерали от Мъртво море. Почистват, детоксикират и полират кожата. Ароматните масла обогатяват кожата с влага и минерали, тя остава копринено гладка и еластична, с освежаващ траен аромат.

С аромат на мляко и мед;
С аромат на маракуя;
С аромат на билки.





Споделяйки философско - красивите си тайни, вие получавате шанса да спечелите някое от тези съвършенства. Дерзайте, чакаме ви, за да върнем жеста! 

....................................................................................................................................................................................................

ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.