Следва

Идеи за любов

За целувките

Докосването на твоите устни често е напълно достатъчно да говори за силната ти страст и чувствата ти повече, отколкото сам...

All About Life преди 15 години

Докосването на твоите устни често е напълно достатъчно да говори за силната ти страст и чувствата ти повече, отколкото сам можеш да изречеш. И в дни, когато вихърът на емоциите те завладее напълно, да си готов да ги споделиш с целувка. Онази нежна целувка, която казва „ще те обичам винаги и по всяко време” , онази парещата, която казва „искам те на всяка цена” или пък сутрешната, която просто иска да увери другия, че днес ви предстои поредния прекрасен ден, защото сте заедно.

Всъщност тези устни са най-доброто изразно средство, с което разполагаш, дори и без да го осъзнаваш. Затова страдаш, когато не можеш да им дадеш цялата свобода, защото едно болезнено, парещо чувство разваля много красиви моменти.

Ако броиш отзад напред, имаш точно три дни досадният, появил се изневиделица, херпес просто да изчезне. 15-те таблетки ORAPLEX решават проблема ти точно за дата 14-ти, когато ще имаш много поводи да сe изразяваш. Защото ORAPLEX таблетки, вземани веднага след първите симптоми – пулсиране, зачервяване, парене, изтръпване или подуване на засегнатия участък – създават мощна концентрация от активни вещества, които спират появата на неприятните мехурчета. И ако все пак са успели да се появят, ORAPLEX ще ограничи тяхното разпространение.

Чудесна новина, сега вече нищо не те спира да организираш онази романтичната вечеря, за която и двамата си мечтаехте отдавна.

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.