Следва

Street Style вдъхновения... Отиваме на плаж

Модел за подражание: собствената бижутерийна марка на Магдалена Фраковяк

Нов архитектурен и скулптурен подход в плеядата подобни творчески виждания в ювелирния бранш напоследък, носи едно от най-популярните лица в модната индустрия...

All fashion преди 8 години

Нов архитектурен и скулптурен подход в плеядата подобни творчески виждания в ювелирния бранш напоследък, носи едно от най-популярните лица в модната индустрия, съчетано с едно от най-божествените тела в същата - полякинята Магдалена Фраковяк. Магдалена показа преди дни първа колекция бижута на цени от 1 000 до 10 000 евро, като всяка джиджавчица в дебютната поредица е направена от чисто розово злато.

Минимализмът и фините трайбъл намеци определят настроението в премиерната колекция Magdalena Frackowiak Jewellery. Заявката за успех е сериозна, и нещата не опират само до формата, но и до съдържанието: екипът на Фраковяк се е погрижил дори за фирмената лигатура от розово злато, достигайки уникален оттенък. Красотата му се подчертава от двете фактури — гладка и блестяща и много жива, и ефектно hummered — повърхността на половината украшение е изпъстрена с кръстови вдлъбнатини за един страхотно елегантен релеф.

В колекцията има и класически и фалангови пръстени с различна ширина, и игли-брошки, и обици-дискове, и колиета-игли, и масивни гривни. Независимо, че повечето от тях тежат над 30 грама, Магдалена признава, че обожава да ги носи всичките наведнъж. Не можем да не се съгласим - такова изобилие, съчетано с лаконичин дизайн е повече от желателно. Пълният асортимент (с цени и тегло) можете да намерите тук, на сайта на новата марка.

More from View Sofia

More All fashion