Следва

Палацо шик

Men's exhibit: Ветераните на Versace

Ако и вие като нас сте забелязали набиващата се на очи разлика между моделите на Versace и останалите преобладаващо андрогинни момчета от седмицата на модата в Милано...

All fashion преди 8 години

Ако и вие като нас сте забелязали набиващата се на очи разлика между моделите на Versace и останалите преобладаващо андрогинни момчета от седмицата на модата в Милано, да знаете, че има основателна причина за това. За своята мъжка колекция пролет-лято 2016 Донатела Версаче търси вдъхновение сред архивите на бранда и по-специално сред мъжките модели, дефилирали за къщата през 90-те години. Измежду редовните модели се откроиха цели трима отдавнашни любимци на бранда, някои от които са свързани с Versace още от времето на самия Джанни.Ето ги и ветераните:

Скот Барнхил

През 90-те Скот Барнхил е бил често срещано лице по дефилетата и рекламните кампании на къщи като Saint Laurent, Dolce & Gabbana и, разбира се, Versace. Барнхил се е снимал за множество кампании на бранда, включително и за Versace Jeans Couture през 2000 заедно с тогавашната си приятелка http://www.viewsofia.com/article/27977/Jizel-za-brazilskiia-Vogue--vsichki-snimki- Жизел Бюндхен. Благодарение на изразителното си ъгловато лице, Барнхил и сега се появява по страниците на италианския Vogue.

Иван де Пинеда

Аржентина ражда множество добри модели и в резултат на това, някои от най-търсените мъжки имена са именно от там. Иван де Пинеда е в този бранш още от тийнейджърските си години, а в родната страна е истинска легенда. Макар и вече да не се занимава с дефилета и кампании, Де Пинеда се е снимал за Chanel, Gucci и Versace през ерата на Джанни. А след 10-годишно отсъствие той отново е тук.

 Ларс Бърнмейстър

Бърнмейстър може и да е най-младият сред тримата ветерани, но всъщност е в бизнеса вече повече от 10 години. След дефилето си за Versace през 2005 той става изключително търсено лице сред мъжките модели, благодарение на безпогрешната си физика и класическа красота. За пролетно-лятното си ревю 2016, той е трансформиран в лошото момче с кожено яке и кърпа на главата - образ, напълно различен от този, който по принцип дизайнерите избират да показва.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.