Следва

The other bride

Всички носят: Малките Peekaboo на Fendi

Мини, мини, мини…този сезон манията по малките чанти е голяма и всички луксозни модни къщи предлагат своя вариант...

All fashion преди 8 години

Мини, мини, мини…този сезон манията по малките чанти е голяма и всички луксозни модни къщи предлагат своя вариант: Prada с Mini Satcel, Dior с Lady Dior Mini, Hermes с Mini Kelly, и още, и още.

Всички носят всички тях. Тази седмица си избираме да представим умалените варианти на Fendi Peekaboo, защото Fendi Micro Peekaboo бе избранa от Vogue за It чантата на 2015. И нищо чудно: всички я искат – стрийт стайл звезди, просто звезди, модни редактори, блогъри. Получи и заслуженото си внимание по време на Седмиците на модата, особено от трендсетъри като Киара Ферани и Анна дело Русо.

Моделът на Fendi всъщност никак не е нов и е обичан открай време, но този умален размер помогна на марката отново да заеме първа позиция в сърцата на модните икони, които, държейки винаги да бъдат в крак с тенденциите, впрягат и всичко живо наоколо да прави същото. 

По-голяма кака на Micro Peekaboo, Mini Peekaboo, също получава достойно внимание, с верни привърженици в лицето на престижни модни имена като Оливия Палермо и Джована Баталия.

Киара Ферани 

Анна Дело Русо

Хелена Бордън


Наоми Кембъл


Каролин де Мегре


Оливия Палермо


Джована Баталия


Ема Робъртс

 

 

More All fashion