Следва

FASHION STARTER: Кандела

Men`s exhibit: 10 момента от Saint Laurent 2016

За пролет-лято 2016, Еди Слиман доведе калифорнийската сърф култура в Париж, представяйки микс колекция с плажни препратки и модерно звучене...

All fashion преди 8 години

За Пролет/Лято 2016-а, Еди Слиман доведе калифорнийската сърф-култура в Париж, представяйки микс колекция с плажни препратки и модерно звучене. В над 60-те визии може да се намери за всекиго по нещо, а 10-те най-интересни момента покрай подготовката и самото дефиле четем тук.

1. Саундтрака за шоуто е специално композиран от Коул и Макс Бекър и записан от бандата Swimmers в Оукланд, Калифорния. Тракът, наречен “Like Harry Dean Stanton,” включва запомнящи се реплики, сред които и "Искам да съм на 16."

2. Калифорнийският артист Били Ал Бенгстън е вдъхновението на Слиман за колекцията. През 60-те Бенгстън е свързван с така наречената мото култура, а творчеството му е силно повлияно от поптечението.

3. На първите редове се забелязаха Пиърс Броснан (синът му дефилира в ревюто), Салма Хайек, френската музикална икона Джони Холидей и неговата партньорка Летисия.

4. Присъстващи бяха и: Азедин Алая, Джейн Бъркин, Пиер Берже и Бети Катру.

5. Независимо дали ви се вярва или не, по време на ревюто имаше и по-добри места от първия ред - подът. Група млади почитатели на бранда бяха допуснати да насядат до котешката пътека и да наблюдават отблизо, разбира се, без да имат покани.

6. Моделите започваха своето дефиле от движеща се пътека, пред която се въртяха светлини с цветовете на дъгата.

7. Няколко от визиите бяха допълнени с иконичните бели слънчеви очила ала Кърт Кобейн.

8. А шапката с козирка направи ударно завръщане.

9. Докато моделите правеха финалната си групова обиколка, над тях се изсипа океан от конфети.

10. А конфетите пък бяха изрязани в логото на YSL.

More All fashion