Следва

Моят вълшебен момент като че ли тече сега. Последните ми месеци са изпълнени точно с нещата, от които имам нужда и аз съм личността, която в

Deichmann Fashion Battle, или кои са щастливците, спечелили от играта на Deichmann и ViewSofia

Изминаха точно 5 седмици от старта на модните ни битки, в които обединихме приятно и подчертано творчески сили...

All About Life преди 8 години

Изминаха точно 5 седмици от старта на модните ни битки, в които обединихме приятно и подчертано творчески сили с Deichmann в едно модно приключение в търсене на най-страхотните модели обувки за всички горещи забавления.

(бел.ред. в модна битка изправяхме по двама от модните си редактори, като първата можете да видите туквтората туктретата тукчетвъртата тукпетата тукшестата тукседмата тук,осмата тукдеветата тук, десетата тук)

Съвсем естествено, дойде и моментът да раздадем обещаните награди, а именно - точно 5 ваучера, всеки на стойност 40 лв., които ще зарадват петима от вас, изтеглени на случаен принцип, които смело взеха участие и си набелязаха своите лични фаворити.

Техните имена са:

Vintage queen 
Elena 
Емилия Петкова
Петя Желева
Галина Николаева

Очакваме щастливците да се вържат с нас на редакционните телефони (02 489 69 97 и 02 489 69 88 ), за да уточним начина на получаване на наградата. Тези, които не са оставили имената си, нека ни изпратят писмо за потвърждение на личността им от мейла, с който са се регистрирали на сайта.

Честито!

Виж пълните условия за участие в играта тук >>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.