Следва

Какво сънуват принцесите

Лятно кино соаре в Grand Hotel Sofia

Лятното кино в града ...

All About Life преди 8 години

Лятното кино в града е чудесният повод да не се чувстваш ощетен от факта, че твоята отпуска е минала или я очакваш с нетърпение. Има алернатива на перфектната вечер на брега на морето и тя изглежда така: градина, чаша вино, открито небе, прекрасен филм. Това софийско лято с удоволствие откриваме, че мечтите ни вече са в графата сбъднати. Grand Hotel Sofia и Sofia Film Fest претворяват заедно една романтична представа в реалност. Вижте...



Един кът от градината магически се преобразява в кино на открито, сгушено между дървета и храсти и акомпанирано хармонично и нежно от изискана селекция европейско и българско кино.

Припомняме си първата кинопрожекция, която светът е видял изобщо. Амбициозните и талантливи братя Люмиер я правят в парижкото Grand Café. На белия фон, пред изумените погледи на малцина, магията на седмото изкуство се случва.



В градината на Grand Café, тук, в полумрака след девет, се чувстваме точно толкова магично. Менюто за кино соарето е специално, състои се от домашно приготвен чипс, брускети, шоколад и гризини. Цялата атмосфера ни кара да се отпуснем и да се сгушим в столовете и да изключим в следващите час и половина всеки досаден детайл от ежедневието. А после, на финалните надписи, когато слънцето отдавана е залязло и се наложи да се върнем в реалността, единственото, за което си мислим е да дойдем отново.



През целия юли и август спокойните вечери в градината на Grand Hotel Sofia  в компанията на специално селектирани филми от Sofia Film Festival ще са наши. Информацията за програмата и билетите е на Grand Hotel Sofia и страницата им във Facebook.





 
Grand лято в София - така го искахме. Така ни е хубаво. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.