Следва

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Ел Макферсън

Дизайн за вдъхновение: Home! Sweet Home!

Колкото и усилия да сме вложили в обзавеждането на жилището си, винаги идва един момент, когато дали от внезапно връхлетяла ни муза или просто по необходимост...

All About Life преди 8 години

Колкото и усилия да сме вложили в обзавеждането на жилището си, винаги идва един момент, когато дали от внезапно връхлетяла ни муза или просто по необходимост, някоя стая, а понякога и цялата къща, се нуждаят от ремонт. И независимо дали става дума за нещо голямо или просто за леко освежаване, всеки, който се е захващал с това, ще ни каже, че това начинание не е детска игра.

И така да е, това не значи, че няма да е забавно, особено когато притежаваме толкова много примери за вдъхновение. Мънички допълнения или радикални промени, няма значение, защото тези примери са само началото, вдъхновението, от което имаме нужда.



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.