Следва

Б като Библия, Б като Блог

Моден двубой на седмицата: Риана срещу Карли Клос

Днес под критичния ни, но справедлив поглед попадат две диви, а именно Карли Клос и Риана...

All fashion преди 8 години

Винаги е забавно, когато две знаменитости се озовават с един и същи аутфит. Днес под критичния ни, но справедлив поглед попадат две диви, а именно Карли Клос и Риана. И двете са забелязани в Ню Йорк да носят една и съща бледорозова флорална рокля на Reformation, която, да предупредим, вече е напълно изкупена.

От едната страна имаме Карли, която избира роклята за небрежен дневен аутфит. Комбинира я с ниски кафеви сандали, тънко коланче през талията и черна чанта през рамо.



Версията на Риана пък е подчертано вечерна и дори и да се опитваме да сме безпристрастни, не можем, категорично ни харесва повече. Сандалите й са високи и сребристи, чантичката е Dior, а настроението - фатално. Тук е моментът да споменем и тена на двете дами, единият от които изглежда жълтеникав и болнав на фона на бледорозовия тон, а втория сияе в контраст.



А сега искаме и твоето мнение. Коя носи бледорозова флорална рокля на Reformation по-добре?

Анкета

Кой носи по-добре бледорозова флорална рокля на Reformation?

More from View Sofia

Шеметна Риана в навечерието на Super Bowl и защо е решила да пее там

Celebrities преди 1 година

Риана си почива от музиката от известно време, всъщност от едни доста дълги 7 години, ако не броим „Lift Me Up“, водещият сингъл от блокбъстър продължението на Marvel "Black Panther: Wakanda Forever“. Но, нещата са на ръба да се променят ударно: Рири ще забавлява публиката на полувремето на Супербоул тази година - чест, запазена само за най-големите   

More All fashion