Следва

Любов към себе си. Защо не?

Legendary Plan Of The Day: Миглена

Специалист съм по “щастие” и все си намирам как да се вдъхновявам от местата, които са ми до болка познати и не веднъж съм обикаляла...

All About Life преди 8 години



Специалист съм по “щастие” и все си намирам как да се вдъхновявам от местата, които са ми до болка познати и не веднъж съм обикаляла. Изкушавам се да обърна перспективата си, да направя челна стойка и да ги видя по друг начин. Гледам на нещата open-minded и ако хоризонта ми случайно се стесни, веднага го разширявам с някоя и друга гледка от високо. Тръгвам на обиколка из един-два любими покрива и презареждам напълно. Махам от главата ми каквото не ми е нужно и сe извисявам високо “над нещата”.


Покривът на Grand Hotel Sofia.


Покривът с кафенето на Архивите.

 
НДК

Heineken ни провокира да подредим най-любимите си точки и събития от града в личен Legendary Plan. Днес за своите любими локации ни разказа Миглена, а ако и ти имаш какво да покажеш, можеш да го направиш на специално създадената за целта платформа тук

А какъв е планът ти за днес?

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.