Следва

Горещи предложения за банята от Roca

Заведи приятелите си на кино

Заведи приятелите си на кино. Спечели 4 билета за комедията "Тотал щета"

All About Life преди 8 години

Съвсем скоро, на 7 август, очакваме премиерата на един тотален хит за това лято, а именно лентата с участието на Даниел Ратклиф - "Тотал щета".

Създателят на комедийни блокбъстъри - „40-годишният девственик“, „Позабременяла“, „Така е на 40“, и истински откривател на комедийни таланти – от Сет Роугън до Лена Дънам, Джъд Апатоу е режисьор на новото лятно киноприключение.

В главната роля влиза нашумялата комедийна актриса Ейми Шумър (комедийната поредица на Comedy Central „Ейми Шумър отвътре“), която е и автор на сценария, развит съвместно с Апатоу.

Откакто е малко момиче, Ейми (Шумър) е възпитавана от своя пропаднал баща, че моногамията е нереалистична. Вече пораснала, Ейми работи като журналист в списание и се води по житейското си верую да се наслаждава на живота далеч от скучното романтично обвързване. Когато покрай работата си се запознава с успешния спортен лекат Арън Конърс (Бил Хейдър) и започва да изпитва истински чувства към него, Ейми започва да се чуди дали пък другите не са по-скоро на прав път, обвързвайки се сериозно. Във филма участват още Бри Ларсън, Джон Сена, Тилда Суинтън и Леброн Джеймс.

И след като изгледахме трейлъра, вече нямаме никакво търпение да се насладим на тази свежа комедия. Дотогава обаче, даваме възможност на двама от вас да се сдобият с цели четири билета, или с други думи напълно достатъчен брой, за да заведете всички останали приятели в София на кино, и то повече от лесно. 

Отовори ни на въпроса кои двама много известни спортисти участват в "Тотал щета" на познатия мейл адрес [email protected] до 9 август, включително и може да си един от двамата късметлии, които ще заведат трима свои приятели в салона.

Успех! 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.