Следва

Еди Кембъл е лицето на H&M Studio - едно чаровно и скъпо момиче в едно мило интервю

Men's Еxhibit: 10 канадски марки, които си струва да знаеш

В духа на модния подбор от скоростно развиващи се иновативни мъжки брандове, който направихме за: Швеция, Дания, Франция, Италия и Англия , днес продължаваме с на пръв поглед не толкова модната Канада...

All fashion преди 8 години

В духа на модния подбор от скоростно развиващи се иновативни мъжки брандове, който направихме за: Швеция, Дания, Франция, Италия  и Англия, днес продължаваме с на пръв поглед не толкова модната Канада.

Когато заговорим за днешния ни моден фокус, в главите ни изникват предимно образи на кедрови дървета, яворови листа и дърварски ризи, но всъщност огромната държава има какво да предложи по отношение на съвременна мъжка мода.

През последните години не малко прохождащи и интересни марки успяха да намерят своя път не само в Канада, а и извън нея, а днес подбираме 10-те най-любопитни от тях, които наистина си струва да знаем.

Canada Goose

Брандът е познат със създаването на връхни дрехи за екстремни условия от 1957 насам. Всяка една от дрехите се произвежда на родна земя и от бранда цитират, че студеният климат е не само тяхното вдъхновение, но и "част от нашата национална идентичност".

Herschel Supply Co

Разположеният във Ванкувър бранд предлага стилни, но и изключително практични чанти и раници, любими на милиони мъже по света. Успехът им се дължи на добрата работа между форма и функция на сравнително достъпни цени.

Arc'teryx Veilance

Arc'teryx Veilance е още един бранд, известен с производството на връхни дрехи за интересни климатични условия. Всеки един елемент от колекциите им се произвежда във Ванкувър, а таргетът им е насочен към любителите на минимализма.

Sorel

Основана в Канада през 1962, марката Sorel комбинира майсторство с функционалност, за да създава стилни обувки за съвременни авантюристи. Моделите са създадени да устояват на всякакви условия - от катерене в планината до снежната буря в града.

Reigning Champ

Сравнително младият бранд Reigning Champ отваря врати през 2007, а концепцията е съсредоточена върху създаването на семпли и качествени basic елементи от мъжкия гардероб.

WANT Les Essentiels De La Vie

Основан от близнаците Messrs Dexter и Byron Peart, френско звучащият лейбъл е специализиран в създаването на мъжки аксесоари, носещи духа на отминали епохи.

Инспирирани от средновековните архитектура и мебели, канадските продукти са създадени да превърнат всяко пътуване в лукс и удобство.

Wings+Horns

Изтокът среща Запада в съвременните дизайни на Wings+Horns, които съчетават иновативни платове и обработка с "японски подход към детайла". Инспирирани от живописната природа на Канада, дизайнерите на бранда се обръщат към градските хора, оценяващи качеството на дизайна и платовете.

Naked & Famous

Канадският деним лейбъл Naked & Famous отвръща на celebrity културата със създаването на висококачествен деним на разумни цени без нито едно известно лице в рекламните си кампании. В резултат всеки може да си закупи джинси от скъпи японски платове в разновидност от кройки, washes и дизайн за около 100£.

Viberg

Ако търсите перфектният чифт грубовати боти, семейният бранд Viberg е вашето място. Всяка една от обувките е ръчно изработена от най-качествените материали, събирани от различни точки на света, а моделите са практични и вървят смело с различни ежедневни визии.

Ransom Holding Co

Ransom стартира първоначално като мултибрандов магазин в Канада, преди да пусне собствени дизайни през 2009. Оттогава насам линията кецове печели многобройни почитатели от цял свят, които залитат по иновативните платове, футуристичен дизайн и достъпни цени.

More All fashion