Следва

H&M Studio - пълната колекция Есен/Зима 2015

Моден двубой на седмицата: Кендъл Дженър срещу Шанел Иман

Тази седмица в модния ни двубой имаме две от най-красивите момичета, които също така са и ужасно известни модели...

All fashion преди 8 години

Тази седмица в модния ни двубой имаме две от най-красивите момичета, които също така са и ужасно известни модели. Изправяме една срещу друга всеизвестната Кендъл Дженър и дългокраката, но вече бивша представителка на Victoria's Secret Шанел Иман, за да премерят сили в строга, но справедлива стилова оценка, с ваша помощ, разбира се.

Разполагаме с две почти идентични рокли, подписани с естетиката на Zimmerman в топло бургундско, или както още го наричаме тази есен - марсала, или накратко казано - роклята мечта. И тъй като роклята представлява почти цялата част от визията, внушенията на двете момичета не са чак коренно различни, но все пак са достатъчни, за да отсъдим.

Отляво е Дженър, появила се с роклята на представянето на Paper Town на 18 юли, с обран грим, небрежно прибрана коса на път през средата, за да открие пълната красота на роклята и златни сандали като единствен акцент.

Отдясно пък е Иман, която се появява с подобния модел рокля една седмица по-късно по време откриването на бутик на Zimmerman в Мелроуз. Тя търси по-различно внушение и набляга на силната си страна на изкусителка със свободно пуснати коси, които, признаваме, кореспондират прекрасно на фееричния модел рокля. Гримът при нея е с една идея по-силен, отколкото при Дженър и с акцент при очите, а сандалите й са фини, почти незабележими и в класически модел.

Кой заслужава победата според вас? Гласувайте в анкетата!

Анкета

Кой носи по-добре роклята мечта в топло бургундско от Zimmerman

More All fashion