Следва

Bride to be - моминското парти на Бар Рафаели

Звездите над 40, които изглеждат СТРАХОТНО по бански

Днес, в разгара на топлото, показваме няколко дами на средна възраст, че и отгоре, които изглеждат съвършено по бански...

Други преди 8 години

Денис Ричърдс

Днес, в разгара на топлото, показваме няколко дами на средна възраст, че и отгоре, които изглеждат съвършено по бански. Обратно на приетата теза, че колкото си по-голяма, толкова по-голям следва да ти е банския, в смисъл на по-прикриващ, тези невероятно поддържани жени носят супер пестеливи бикини и показват супер тела за завиждане.

За героините в този списък възрастта е само подробност в паспорта. Те до една могат, и с гордост го правят, да служат със стегнатите си тела на плажа за пример на останалите.
Да видим кои са в челната петнайсетица.

Денис Ричърдс

На 44, майка на три деца и е чисто и просто съвършена.

Джулия Робъртс

47-годишната Джулия Робъртс не се притеснява от набезите на папараците по време на почивка. Тя просто няма какво да крие, защото е в прекрасна физическа форма.

Дженифър Анистън

Скорошната булка Дженифър Анистън, 46, също е притежателка на безупречна фигура. Затова и всички нейни разголени кадри в киното са истински, а не с дубльори.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес също става по-хубава с възрастта. Безупречната фигура на 45-годишната латиноамериканка е безспорен факт.

Памела Андерсън

"Спасителката от Малибу" Памела Андерсън, определено в топ форма, и днес, вече на 48, спокойно би могла да изпълни ролята на секси плажен патрул в култовия сериал.

Холи Бери

Актрисата и майка на две деца Холи Бери ще навърши 49 на 14 август, което е много трудно за вярване.

Николет Шеридан

Звездата от "Отчаяни съпруги" Николет Шеридан е вече в шестото си десетилетие, което не й пречи да събира мъжките погледи на плажа както и преди.

Стефани Сиймур

Супермоделът Стефани Сиймур е на 46 и има идеална фигура. По думите й, този резултат се дължи главно на плуването.

Дженис Дикинсън

За това колко експеримента с външността си е направила Дженис Дикинсън се носят легенди. Резултатът обаче е налице: и на 60, бившият супермодел изглежда перфектно в оскъден бански.

Наоми Кембъл

Друг супермодел - Наоми Кембъл не е привърженик на спорта и здравословния начин на живот, даже напротив. Как тогава й се получава този резултат на 45? Не знаем...

Гуинет Полтроу

Маниакът на йога и здравословно хранене Гуинет Полтроу, на почти 43, чрез примера си демонстрира в каква прекрасна физическа форма може да се намираш, водейки правилния начин на живот.

 Ел Макферсън

Супермоделът Ел Макферсън и на 51 години демонстрира защо прозвището "Тялото" й е дадено навремето и все още важи с пълна сила.

Ева Херцигова

Моделът Ева Херцигова е на 42, но тя както и преди е супер активна в професията си и видимо има защо.

 Джейда Смит 

Съпругата на Уил Смит - Джейда има миниатюрен ръст - едва 152 см, но затова пък съчетан с безупречни параметри.

Кристи Бринкли

Към никого обаче времето не е така ласкаво, както над Кристи Бринкли. Супермоделът от миналото вече е в 7-мото си десетилетие, но надали някой би могъл да й даде повече от 35. Изглежда Кристи знае рецептата на еликсира за вечна младост.

More Други