Следва

We love: Летисия Каста, вечното френско момиче за ELLE

Ваканцията на известните - Вечно младата Кристи Бринкли на почивка в Италия

И докато другите на нейната възраст се готвят да изязат в пенсия, 61-годишната Кристи Бринкли е толкова бляскавa по време на морските си забавления, че на нас чак ни е трудно да  повярваме...

People of art преди 8 години

И докато другите на нейната възраст се готвят да излязат в пенсия, 61-годишната Кристи Бринкли е толкова бляскавa по време на морските си забавления, че на нас чак ни е трудно да  повярваме,  че такъв човек като нея съществува, а какво остава и да ви го опишем.

За щастие, супермоделът, чиято звезда изгря на корицата на Sports Illustrated в началото на 70-те, публикува няколко идилични кадъра от почивката си в Италия, на които сами можете да видите колко добре за годините си изглежда тази енергична жена! В компанията на семейството си тя събира тен, гмурка се и просто релаксира в открито море, така сякаш е на тридесет, и никой не би се осъмнил в истинността на това.











Според множество озадачени като нас от външния й вид светски издания, въпреки 60-те си години и начинът, по който изглежда,  Кристи нямала пластични операции, а дължала невероятната си кожа на специална диета.

Чаровната майка на три деца (Алекса – 28, Джай-19 и Сейлър – 16) е активен член на организацията за защита на животните PETA и повече от 40 години е веган. Кристи не вкусва месо и животински продукти, ала понякога прави малки изключения.

„Животът е прекалено кратък, за да не вкусваме стриди и шампанско”, призна красавицата пред сп. Elle.

Бринкли е променила не само хранителните си навици. Бившият модел издаде, че си купува и консумира течности само от стъклени бутилки, защото „те се разграждат на пясък”. Освен това тя е много избирателна и спрямо козметиката си ползва само продукти, които не са тествани върху животни. През последните години тя ползва кремове от своя козметична линия, която също е създадена без мъчения и опити върху животни.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра