Следва

Директно от PR-a: На ексклузивно морско парти обявиха победителите в Ерген на годината

Men's Еxhibit: Най-добрите федора шапки от филмовата индустрия през годините

От "Агенти на съдбата" до "Индиана Джоунс" всеизвестната федора се е появявала неведнъж в телевизионната, филмова и видео индустрии през годините...

All fashion преди 8 години

От "Агенти на съдбата" до "Индиана Джоунс" всеизвестната федора се е появявала неведнъж в телевизионната, филмова и видео индустрии през годините. Шапката, която е винаги на мода, е отличителен знак сред някои от най-харесваните мъже през годините, а може би в това се е крила и тайната им.

От Ален Делон до Джони Деп, най-бележитите запечатани моменти от миналото до днес, разглеждаме тук...

Minder (1979-1994)

Джордж Коул в ролята на Артър Дейли, който почина наскоро на 90-годишна възраст, бе забележима фигура в Лондон през изминалите години. Безспорно фаворит на публиката сред всички актьори от сериала, отдаваме отчасти успеха му и на перфектно носената федора.

Le Samouraï (1967)

Искате ли да знаете коя е френската дума за готин? Без съмнение - Ален Делон във федора.

Престъпна империя (2010)

В американския драма сериал освен безскрупулността, царува още и добрият вкус, особено що се отнася до шапките.

NB: Само артистът в средата носи федора.

Джони Деп (от 1963 до днес)

Всеобщият любимец я носи още по-добре извън екрана, отколкото в "Обществени врагове" през 2009, но Джони Деп си е Джони Деп, а на нас не ни остава друго освен да го харесваме.

Бони и Клайд (1967)

Преди Джей-Зи и Бионсе Бони и Клайд бяха Уорън Бийти и Фей Дънауей. Ако по някаква причина все още не сте гледали филма - не губете време, гледката на Бийти с федора си заслужава.

Индиана Джоунс (1981-2008)

Всеки път, когато държим федора в ръцете си, се сещаме за професора по археология, показал ни как да носим Шапката небрежно, а не в комбинация с костюм, както киното показваше преди това. И все пак, вдъхновени сме от Харисън Форд, а не от Шая Лебьоф, само да отбележим.

Момчета и кукли (1955)

Един от най-известните мюзикъли е също така и един от най-стилните. Не само че Франк Синатра и Марлон Брандо пеят, но и са облечени със страхотни костюми и още по-страхотни федора шапки. Горещо препоръчваме!

Злокобен остров (2010)

Като започнем с това, че Леонардо ди Каприо слаба роля няма, продължаваме с факта, че филмът е на Скорсезе, предполагаме, излишно е да споменаваме, че и гардеробът на героите е изряден. Харесваме дори и супер късата и смешна вратовръзка на Лео, но може и заради шапката да е.

Ленард Коен  (от 1934 до днес)

Поет, музикант, текстописец, но и икона на мъжкия стил, е редно да добавим към множеството таланти на Ленард Коен. Тайните му са разкрити: федора, костюми с двуредно закопчаване и поло.

Казабланка (1942)

Както научихме от главния герой - федората изглежда най-добре, носена с тренч и носещ се във въздуха цинизъм.

More All fashion