Следва

Неделя – Сам(а) Вкъщи #2

5 от страхотните НОВИ заглавия на издателство Colibri могат да бъдат твои. Условието

5 от страхотните НОВИ заглавия на издателство Colibri могат да бъдат твои. Условието...

All About Life преди 8 години

В очакване на малко по-прохладното време, идва и желанието да прекарваме повече спокойни следобеди в компанията на някоя книга. Релакс, хубава история и чаша кафе. Кой не би искал да се отдаде на такава почивка, пък било то и само за следващите 300 - 400 страници. От където и да го погледнем обаче, това са си няколко часа, а ако добавим още няколко книжки, ето го целия уикенд, изпълнен с аромат на книга.

И точно защото знаем колко много обичате да четете, ви даваме възможност да почетете повече, повече от новите издания на нашите партньори от издателство Colibri. Кои са книгите вижте тук, а ето и как може да ги спечелите:

Отговорете на впъросаКоя е книгата от петте, които ще ти подарим, която ще започнеш да четеш първа? Защо?

Отговорите очакваме в коментарната форма, заедно с вашите имена до 27 август, включително, след което ще обявим щастливеца, който ще разгърне страниците на тези пет увлекателни четива.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.