Следва

Салата с риба тон и ориз

Моментна снимка: изсипахме чантата на Елена

Изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание...

All About Life преди 8 години

В края на август, ние, редакторите на ViewSofia, изсипваме чантите си на масата, за да ви покажем точното им съдържание, включващо това, което винаги ни е подръка, с нас е във всеки един момент и ни служи вярно до последния си дъх, капка или чертичка на батерията. Надникнахме вчера, ще надникнем днес, утре отново ще го направим и изобщо не възразяваме срещу открадването на красивите ни тайни...

Чантата ми за момента не се различава особено от останалите ми дълго носени любими модели - те са големи, черни, кожени, без излишни детайли и страшно удобни. Имайки предвид динамиката на ежедневието ми, предпочитам чантата да е малък лукс, за който да не се налага да мисля всяка сутрин дали подхожда на аутфита ми, а винаги да съм сигурна, че е абсолютно точният избор.

Като погледна дълбоко навътре малко се плаша какви ли не потребни или крайно непотребни вещи съм приютила, но пък вярвам, това едва ли е само моя склонност... И макар и малко да ме е срам, признавам си, леко се огъвам под тежестта на чантата, но пак пространството ми е крайно недостатъчно. И ако трябва да съм по-описателна, ето ги моите безсрамно многобройни дамски тайни... Започвам с най-важното - ароматът, който от години насам е Opium от Yves Saint Laurent - неразделни сме. Въпреки че е страшно дълготраен и рядко се налага да повтарям с него, обожавам да го нося с мен, заради красивото шишенце - оправя ми настроението само като го погледна. Органайзерът Moleskin е втората вещ, която цял ден въртя в ръце, следван от прасковения глос, ключовете за редакцията и термалната вода Avene - знаете за какво чудо става въпрос, излишно е да навлизам в подробности.

Като говоря за must have бюти продукти, важно е да не пропусна реструктуриращия крем за стъпала на Footprim, който се справя и с най-изтормозените, видяли дълго ходене пеша и неудобни обувки, крачета. Неизменен помощник в ежедневието ми е и малката палитра сенки за очи на Estée Lauder, която прави прехода от ден в нощ лек и почти без усилие. И не, не е клише, някои от нас наистина мъкнат тежкия брой на Vogue със себе си, защото, нали знаете, вдъхновението връхлита внезапно, а там има отговор на почти всичко...



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.