Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 7.09 – 13.09

Прасковен сезон в центъра на София

Праскови за всички!

All About Life преди 8 години

Праскови за всички! Под това мото 20 доброволци ще раздадат над 2.5 тона или близо 12 000 сочни български праскови на случайни минувачи, свежо набрани от района на гр. Казанлък.

Прасковите ще бъдат топ качество, а над 7 000 от тях ще бъдат подредени във формата на територията на Република България в опит за поставяне на рекорд за най-голяма мозайка от праскови в света – само ден преди 130-та годишнина от Съединението на България!

Инициативата има за цел да информира обществото за благотворните свойства и вкусовите качества на българската праскова. Смятана за един от националните ни символи, българската праскова се радва на едни от най-благоприятните условия за отглеждане на целия Балкански полуостров!

Събитието ще се проведе на 05.09.2015г., от 11.00 ч. до 16.00 ч. в района на Градската градина, пред НХГ в гр. София.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.