Следва

Bottega Veneta

Барбитата на Лагерфелд

Този Март се навършват 50 години от създаването на първата кукла Барби и по този случай дизайнерът Карл...

All fashion преди 15 години

Този Март се навършват 50 години от създаването на първата кукла Барби и по този случай дизайнерът Карл Лагерфелд създава облеклото за лимитирана серия от прочутите кукли, които ще се предлагат от 9-ти до 28-ми Март в прочутия френски концептуален бутик Colette, в Париж.

Освен тази лимитирана серия, на витрината на бутика ще стоят и първите кукли Барби и Кен в света, които ще са изложени там само за един ден - на 12-ти март.

Карл Лагерфелд създава тоалетите на 6 от куклите Барби, като те изцяло са облечени в стила на Chanel. Барбитата на Карл са изработени по първооначалната им технология за изработване, а облеклата са един малък шедьовър и са подходящи както за разходка в парка и вечеря навън, така и за официална премиера и сватба дори.

За съжаление куклата Барби ще се предлага сама, без Кен, но за снимките моделът Баптист Джиабикони влиза в ролята на прословутия приятел на куклената иконата. Кайзерът на френската мода подбира и тоалетите на импровизирания Кен, които много наподобяват на тези на дизайнера.



Кукла Барби by Карл Лагерфелд
- само за ценители. И за такива, които са над Световната криза.

More All fashion