Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Открий магията на истинската натурална козметика и спечели три страхотни продукта от Handmaids Cosmetic

Открий магията на истинската натурална козметика и спечи три страхотни продукта от Handmaids Cosmetic...

All About Life преди 8 години

Handmaids Cosmetic е истинска натурална козметика, която се произвежда в България от хора, които със собствените си ръце забъркват целебни мехлеми и балсами за красиви и здрави лице и кожа.

Ние, приятно изненадани от доброто качество на техните продукти, решихме да ви дадем шанс да спечелите три от тях, като условието е повече от лесно. Отговорете правилно на въпроса ни: "Кой е първият продукт, с който започва серията козметика на Handmaids?" и четирима от вас ще спечелят по един комплект с ароматни мехлеми. 

Eто и какво имаме предвид, като казваме комплект:

Spirulina Body Scrub, 50 гр.
Lilla Creme (Крем за лице Люляк), 8 гр.
Sore Nose Balm (балсам за нос), 8 гр.

Подсказваме, че отговора можете да откриете на страниците на ViewSofia.

 

Очакваме вашите отговори на познатия мейл [email protected], от днес до 23 септември, включително, когато ще обявим четиримата щастливци.


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.