Следва

Петъчна доза СЕКС - Майкъл Фасбендър и още как!

Стил урок на седмицата: Костюмът. Мъжкият. Всеки ден

Още през пролетно-летния сезон костюмът излезе от корпоративните офиси и започна да се рaзхожда по улиците...

All fashion преди 8 години

Още през пролетно-летния сезон костюмът излезе от корпоративните офиси и започна да се рaзхожда по улиците със секси безгрижие, а ние решаваме, че е крайно време да го овладеем. Нека първо уточним - говорим за онзи, с почти мъжката кройка, който обаче, ако е облечен правилно, прави жената по-женствена отвсякога.

На този костюм блейзерът е свободен, най-добре с двуредно закопчаване. Панталонът не е скини, а свободен с прав или широк крачол. Колан, ако има, е добре да бъде с характер, а не черен - ръждиво червено или кафяво например. Цветът на костюма също не е само черен, а син, кремав, кафяв, раиран и оттук по цялата цветна палитра. Ако търсим най-актуалният, то това е сивият.

И ако не сме Риана, Кайли Дженър или Дженифър Анистън, за да облечем сако на голо, да обуем стилето обувки и да тръгнем по Червения килим, как да носим този нов тренд в обикновеното ежедневие? Ето три прости правила, с които да облечем сутринта мъжкия костюм със същата увереност, с която слагаме дънки и Т-шърт и с такава лекота, че да можем да отидем с него и в парка.

Ризата отдолу заменяме с Т-шърт или поло







Много шик и много небрежно е, ако под блейзера просто сложим подходящ Т-шърт, който да приберем изцяло, частично, а защо да не го вържем над панталона. А през зимата можем да заменим Т-шърта със свободен пуловер с поло яка за още по-шик резултат.

Спортните обувки са напълно ОК







Стига ежедневието ни да го позволява, можем съвсем спокойно да забравим високия ток или строгата черна пантофка и да комбинираме костюма с кецове Adidas Stan Smith, Nike Air Force One, Converse Chuck Taylor или каквито пожелаем, но най-добре бели.

Ръкавите - набрани


Eдно движение, което моментално променя цялата осанка на костюма. И това е!

More All fashion