Следва

По света и от нас: Габриела Александрова

Танцовият спектакъл на есента в новата колекция на Deichmann

Докато есента все още меко стъпва на пръсти, лидерът при удобството, шика и комфорта - Deichmann, представиха нова колекция за Есен/Зима 2015. ...

All About Life преди 8 години

Докато есента все още меко стъпва на пръсти, лидерът при удобството, шика и комфорта - Deichmann, представиха нова колекция за Есен/Зима 2015. С балетен спектакъл на приглушена музика, балет “Вая Денс” демонстрира новите модели, същото направи и Ива Екимова.



Залагайки на разпознаваемия английски шик, световният лидер поставя акцентите в новата си колекция върху денди модели, лоуфъри, оксфордки и боти Челси. Изчистената класическа линия идеално пасва на стила на модерната градска персона през захлаждащите се дъждовни дни.

В новия си чифт Deichmann уверено пред гостите пристъпваше и Ива Екимова. А на сцената се появиха с изящно изпълнение дори най-малките попълнения на балет “Вая Денс”, обути в част от детската колекция на марката.



През идния сезон няма да ни липсват и моделите тип байкър буутс и кубинки. При гарантирано удобство, за което намекнаха и балерините в спектакъла, очевидно е, че обезателно ще си вземем по едни. 


А сега, съвсем на прага на есента, пристъпваме уверени в настъпващия сезон с чифт Deichmann, точно като Ива.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.