Следва

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016: Несиметрични ръкави

Стил урок на седмицата: Пайети по светло

По всички модни правила, които и без това не е нужно да се спазват твърде стриктно, пайетите вече са позволени и извън новогодишната нощ...

All fashion преди 8 години

По всички модни правила, които и без това не е нужно да се спазват твърде стриктно, пайетите вече са позволени и извън новогодишната нощ, рождения ни ден или дълго планираната клубна вечер. След като се разходиха като част от ежедневни визии в чисто новите колекции на Tibi, Calvin Klein, и J.Crew, а и още от преди това, пайетите принадлежат на светлата част от деня, на улиците, на офиса. Как да ги носим така, че да не предизвкваме досадния въпрос “О, къде ще ходиш след това?” Най-общо казано, добре е да ги съчетаем със стандартни, мъжки, дори “скучни” елементи, които да компенсират блещукането. Ето няколко предложения, нагледно:

С грубо плетиво (*както видяхме и по нашите улици)








С дънки







С кожено яке







С ‘момчешки’ елементи






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.