Следва

John Galliano

Активен Вторник

Вторият ден на промяната винаги носи онова красиво вътрешно усещане, че си започнала нещо ново. Вдъхновена...

Fashion преди 15 години

Вторият ден на промяната винаги носи онова красиво вътрешно усещане, че си започнала нещо ново. Вдъхновена си от началото и разкриваш емоцията си, пригласяйки ведро на поредната песен по радиото.

Музикалните ти импровизации, докато чакаш на червен светофар, могат да стопят меланхоличната енергията на снега, който дойде изневиделица.

Днес редакторите на ViewSofia са подготвени за новия ден не само с музика и песен, но и с дълго, дълго кафе преди истинския старт. Но ето как се чувстват и изглеждат във вторник на 10 март нашите герои:


Алекс
Праскови. Да, определено денят ми е много сочен, много мокър, но и много активен. Оказаната ми от колегите чест да започна работа малко по-късно от обикновено е причина да бъда ведра и да се чувствам добре. Затова започнах с Активиа с праскови и мюсли.




Невена
Няма значение, че се бях приготвила за най-секси следобеда си, който включваше работа с колегите по една страхотна сесия, лошото време пак няма да развали деня ми. Защото аз се чувствам прекрасна и лека и с аромат на ягоди. И това е заради нея – Активиа с ягоди и мюсли.




Дара
Ужасно утро! Денят се познава от сутринта, затова правя всичко възможно да стартирам добре. Започвам с "ритуалите" си: любимата ми Activia с мюсли и праскови, ароматно черно силно кафе, избор на outfit в мека кафява гама. Постигам хармония и очаквам активен вторник.

Георгия
За мен студът не е притеснителен фактор. Особено когато имам убийствено кожено яке, което няма как да нося през следващите няколко месеца. Започвам с Активиа за пиене, която ще ми прави компания в таксито до срещата ми с една вълнуващa личност за интервю. Ботушите и роклята ме правят елегантна, но свободолюбива, а чантата побира всичко - от няколкото тефтера до диктофона и телефоните.

More Fashion