Следва

Активен Понеделник

Активна Събота

Активна не е много точно определение за тази Събота. 6-ти работен ден и наоколо се усеща умората, която идва от...

Fashion преди 15 години

Активна не е много точно определение за тази Събота. 6-ти работен ден и наоколо се усеща умората, която идва от преминаване на предела задължения за седмицата. Един почивен ден и следват нови 5, пълни с предизвикателства.

Нашите четири дами обаче са във вихъра на работния танц и признават, че тонусът и доброто им самочувствие значително са се подобрили за тези 6 дни. С малко неразбиране отстрана на другите редактори, активните днес се отличават с въображение и явно желание да изглеждат изумително.

Защо и как са го постигнали, споделят една по една:



Алекс
Елегантна, но с въображение, любимото ми съчетание. Обичам да бъда себе си и тази сутрин започнах с Активиа с киви. Вкусът е нестандартен, но много жив и вдъхновяващ.




Невена
Днес напук на всички омърлушени физиономии, аз ще съм в синьо, защото след работните задължения мисля да направя един добър шопинг, вдъхновен от Активиа натурална.





Дара

О, аз съм толкова женствена днес, че мисля да отскоча на един дълъг обяд с любимото момче, приключила с всичките си задължения до 13.00, и да дишам свободно и дълбоко под мартенското слънце. Защото стартирах с Активиа с череши.




Георгия
Харесвам смесицата от стилове. Еклектиката ми е втора природа, и точно днес искам да изглежда така. Обожавам Активиа със смокини, със сигурност тя ще ми стане задължителна сутрин.

More Fashion