Следва

Item of the day – Yves Saint Laurent

Активен Понеделник

След единствения за тази седмица ден, в който имаше право на себе си, на хората, които обичаш и на всичко, което не...

Fashion преди 15 години

След единствения за тази седмица ден, в който имаше право на себе си, на хората, които обичаш и на всичко, което не можеш да изживееш в забързаното ежедневие, понеделник сутрин изглежда по-меланхолична и студена, отколкото е в действеителност. Но когато успехът зависи от човека, а не от обстоятелствата, е по важно как ти посрещаш утрото, а не как те посреща то. След като нашите четири момичета затоплиха с настроението си изстиналия през уикенда офис, вече нищо не изглежда толкова трудно за изпълнение.

След една активна седмица и една активна неделя с разходки и срещи с приятели, няма как работният старт да не бъде добър.

Ето какво споделят за осмия ден от своето чудо редакторите на ViewSofia:





Алекс
Работният понеделник изисква минимум 40 минути неадекватно втренчване в големия гардероб, 3 сменени аутфита и приблизително толкова време висене пред огледалото. Резултатът – приятна черно-бяла рокля, хубав сандал и Активия с горски плодове. Струваше си изгубеното време!




Невена
Черното ми дава много силен работен тонус. Делово и секси, наслояването на черния цвят в аутфита не слиза от подиумите вече втори сезон. Търчането по високи сандали е гледка, която често срещаме в космополитните столици. Вече и у нас. За този забързан понеделник, започвам с активната комбинация Активиа със смокини.




Дара
Няма нищо по-хубаво от лошото време. Особено като знаеш как да го надвиеш. В ден като днешния - с летен екзотичен вкус на Activiа с киви и с много много цветове в карсиви съчетания. Хубав понеделник!




Георгия
Чудесата на ярките цветове са безкрайни. Понеделник е, а аз се качвам при поредния разговорлив шофьор в таксито с една обнадеждаваща усмивка на верен слушател. Няма как, днес гледам живота през розовите си очила, розовите сандали и розовия вкус на Активиа с горски плодове.

More Fashion