Следва

LFW пролет/лято 2016 в аксесоари - Най-добрите чанти от дефилетата

Throwback Thursday: Стилът на Кремена Халваджиян

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените...

All fashion преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари през октомври.

Вадим от архива един задълбочен прочит на стила на Кремена Халваджиян, от първо лице, в който тя ни разхожда с охота из живота и стила си, някъде преди година време. 

Приятно връщане назад във времето. С поглед напред, обаче!
Оригинална дата на публикуване: 18-09-2014


Кремена! 

Тя е еквивалент на силна, упорита и успешна жена. 
Жена с разчупено мислене, с различен мироглед, с уникален стил на живот, чийто чар се крие в розите на роклята, в перата на шапката, в лисичата опашка на врата, в чантата, като картина, в многото, адски много обувки, които преди време ти показахме... Все неща, които на човек му е трудно да преглътне по принцип, но на нея някак й стоят добре.

Стилът й е всеобхватен като никой друг, неподлежащ на никакво количествено и качествено сравнение, и ние, признаваме си, харесваме това. Толкова, че решихме да я поканим да ни разходи из него в този така приятен есенен следобед...



V.S. Ако трябва да го дефинираш с 3 думи, какъв е твоят стил?

K: Всякакъв, това ми е думата. Онзи ден си правих блуза от капачки, ако това изобщо е стил... 

Мога да съм супер елегантна, мога да имам тоалетна чиния на главата, мога и в Chanel. Наистина всякакъв. Не искам да използвам така модерните напоследък словосъчетания като "небрежно елегантен" и т.н., но естествено, че се съобразявам с това къде ще ходя и какво ще правя. Както се казва - днес съм една, утре друга.

V.S. Влияеш ли се от модните тенденции или предпочиташ комфорта на личния си стил?
K: Разбира се, че се влияя.

V.S. Коя е любимата ти тази есен?
K: Разнообразието е голямо, трудно ми е да се спра на една. Но съм си харесала розите, пак. Те винаги са ми любими, в какъвто и да е вариант. Този път са на фона на много тъмни цветове, което е страхотно, защото съм се пренаситила от романтичните им разновидности. За мен обувките са първото, което гледам и си купувам, когато влизам в нов сезон, радвам се, че тази есен те са или много остри и елегантни, или много груби кубинки, защото обожавам и двата вида.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК >>>

More All fashion