Следва

Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall - МАЙСТОР у дома!

Разкази от първо лице: Аз, Шофьорът - Гергана

На прибиране следобед от редакцията, никога нямам проблеми...

All About Life преди 8 години

На прибиране следобед от редакцията, никога нямам проблеми. Карам си, движението е относително спокойно. Най-големият поток от коли се е изтеглил. Обикновено е така. С изключение на онази сряда...

Минавайки кръговото на Руски паметник, естествено се любувах на новите зелени релси, и... не разбрах как се случи. Единственото, което първоначално декодирах беше, че се блъснах в предната кола. По обикновения първи закон на физиката. Която пък кола се блъсна в тази пред нея. И така ефектът на доминото се доказа. Градски, централно, неприятно, изнервящо, разходообразуващо, бррр... 



В ролята на малкото камъче - пешеходец, притичал по пешеходната пътека в последния момент, резултатът - не обърната кола, а няколко сплескани. Витаещите във въздуха възклицания заслужават цензура, няма как, ситуацията няма нужда от режисьор, но и да имаше - и той щеше да възклицава мръсно. 

Резултатът - сериозно съм смачкана отпред, без никаква вина виновна съм, реве ми се. 
 

Стартирам с първата от слъзната жлеза вляво, тя ми е по-нервната, и се сещам, че точно преди 13 дни /иди после ме убеждавай, че 13 е фатално число/ поднових застрахователната си полица. И моята, и тази на най-вярната спътница в живота ми - моята малка сладка градска кола. За мен застраховка живот, за нея - каско.

Сълзата се търкулва, но от мига на осъзнаването има различна треактория.
Разбираме се с нея. Когато сме спокойни, ни личи.
 


Довереният ни партньор Groupama е на клик или с телефонно обаждане на 0700 123 32.
Адрес: гр.София 1124, бул. Цариградско шосе No 47А, Блок В ет.3 (вход от ул. Николай Ракитин).


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.