Следва

Miele Experience Center - чакахме го и се случи

Кои са щастливците, които печелят по един от 10-те страхотни Silk epil 7

Кои са щастливците, които печелят по един от 10-те страхотни Sik epil 7...

All About Life преди 8 години

След като обявихме септември за месец, в който променяме навиците си, и заложихме на нови визии, разнообразие в личния стил и малко спорт в чест на новодошлия сезон, сме много любопитни за личните успехи на всеки от вас в непрестанната надпревара за красиви кожа, коса, нокти, тяло, дух, ум. Последните три, разбира се, са често следствие от първите и точно затова ви отправихме, на вас, читателите, поредното предизвикателство - да ни споделите две, пет или само една, но работеща тайна формула за копринена кожа, защото е важно, за да се чувстваме добре отвътре, да бъдем първо съвършени, дори и само за себе си, отвън.

И както обявихме преди две седмици време в условието на играта - ще подарим 10 от страхотните епилатори Braun Sik epil 7 на най-добре формулираните и практични "рецепти". Добре е да знаем, че иновативна система от епилиращи дискове в изключителна комбинация с Gillette Venus технология, прави това женско бижу, наречено Braun, незаменим помощник в борбата дори с най-малките косъмчета, и е истински щастливец онзи, който открие името си в следващия списък. Завиждаме по женски на всички, но пък да не забравяме, че си го заслужиха честно.

1. Мила Неделчева

Реших да ви разкажа как поддържам кожата си гладка след епилация, тъй като с няколко мои приятелки споделяме дългогодишен опит с чувствителна кожа с тънък косъм. Ще споделя, че тази комбинация често е причина за раздразнения след епилация, обръщане на косъмчета и пъпчици след първите няколко дни.
Моята рецепта-ритуал включва, както успокояване, така и подготовка.

Важно за мен е да ексфолирам кожата си добре и да използвам подходящо душ олио, което едновременно омекотява и отпуска цялото ми тяло. Ексфолирам единствено с пилинг ръкавица от 100% коприна на Virginia, тъй като не желая да стресирам и нараня излишно горния слой на кожата ми.
Епилацията започвам на по-ниски обороти за по-чувствителните зони и задължително с подходяща приставка.

Малката ми тайна е след обработката на всяка епилирана зона да използвам термална вода. Усещането е страхотно, а и от зачервяванията няма и следа.
Случайно попаднах на този продукт за забавяне на растежа на косъма: NO!NO! Smooth Rejuvenating Serum и го препоръчвам на всеки, независимо от начина на обезкосмяване. Инвестицията не е малка, но какво по-хубаво от още няколко дни без косъмчета.

2. Невена Димитрова

За да имам хyбава кожа, консумирам максимално количество плодове и зеленчуци, подбирайки ги според сезона на зреене (тъй като тогава имат най голям ефект). Приемам голямо количество вода . Държа кожата си винаги добре почистена и ексфолирана. Прекарвам задължителен 7 часов нощен сън и не пуша. Отскоро започнах да добавям в лосионите за тяло натурални масла, известни с овлажняващото си действие, омекотяване на кожата, придаване на еластичност и създаване на нови колагенови връзки. Такива масла са маслата от: авокадо, кокос, ший и жожоба. След баня задължително си слагам лосион. Благодарение на тези елементарни методи се радвам на красива , мека и нежна и кожа.

3. Полина Ангелова

Когато става въпрос за блясък на кожата, най-важното е ежедневното подхранване. Добрата хидратация е ключът към красивата кожа - нещо, което иска всяка жена. За целта аз редовно ексфолирам с домашни средства като кафява захар, канела и мед. Зехтинът придава страхотен блясък на краката ми, затова го използвам особено през летния сезон.

Правилното обезкосмяване също играе значителна роля в постигането на копринена кожа, затова му отделям особено внимание. Използването на епилатор ми спестява време, както и следите от бръсненето.
Никога не подлагам кожата си на слънце, след като съм използвала епилатор. Така я предпазвам от появата на петна.

4. Жаклина Златева

Поддържам кожата си с домашна глина - смесвам в малък съд хума с прясно мляко /50 гр/ ,бадемово масло /20 гр/ и зехтин /20 гр/ ,и разбърквам до получаване на гладка смес ,и намазвам лицето си ,като предварително съм го почистила с тоник.

5. Юлия Стайкова

Моята тайна за гладка, фина и красива кожа се състои в пилинга веднъж седмично и всекидневната хидратация. Всеки ден след баня мажа кожата си със зехтин, а веднъж седмично си правя пилинг на цялото тяло с кафе. След тази процедура е по-лесно и самото епилиране.

6. Маргарита Смилянова

Кожа, гладка като коприна, е мечтата за всяка жена. Но това се постига, разбира се, с полагане на грижи. Обичам кожата ми да е чиста и гладка, затова прилагам опрeделени методи, за да постигна добър резултат. На първо място е почистването й. Много подходяща за това, специално за моята кожа, е мицеларната вода. С нея чувствам кожата си чиста, а в същото време не я изсушава. Следващата процедура, която спазвам е хидратация на кожата. Предпочитам естествените мазила, затова залагам на зехтина. С кръгови движения разнасям нужното количество. Не трябва да е много, за да не се постигне лъскав и мазен ефект. Зехтинът има изключително благоприятно въздействие върху кожата, зарежда я с необходимите вещества, за да бъде тя гладка и мека, и в същото време забавя стареенето й.

7. Елена Иванова Иванова

Здравейте, не правя нищо кой знае колко нечувано, за да е гладка кожата ми, но със сигурност най-важният помощник са чистите пресовани масла на българската фирма "Икаров". Нанесени обилно след душ, те са нещото, за което кожата на тялото ми ми благодари всеки ден, да не кажа всяка минута
Поздрави, желая си/ви успех!

8. Петя Антонова

Куп неща са важни за красивата и тонизирана кожа на тялото - четкане с четка с естествен косъм - скандинавците са първенци в това отношение, редовна сауна или парна баня, обезателно хидратиране с максимално ефективни продукти, пиене на много вода, и редовен секс. Факт!


9. Незабравка Петрова

Привет, не знам да ли знаете, но е доказано, че кожата изглежда по-красива, ако се докосва често до висококачествени и естествени тъкани. Затова се препоръчва носенето на естествена коприна, на пижами и нощници от материала, на чаршафи от свила и т.н. Ленът също действа добре, както и органичният памук. Затова е много важно, като купуваме дрехи, да внимаваме от какво са. Има и други важни условия разбира се, но ви споделям това, защото мисля, че най-малко се знае за него. И си пожелавам епилатор, за още по-нежна кожа. Поздрав!

10. Иванина Евгениева

Здрасти, редакция, нищо не е по-добро за кожата от редовните физически упражнения и качествения масаж. Т.е. това, което прави всички останали органи в човешкото тяло да се чувстват добре, важи с пълна сила и за кожата. Не пренебрегвайте и хидратацията, разбира се. Останалото, щем или не щем, е ген. От мен - успех на всички участници, поздрав на редакцията!

Честито на всички късметлии!

Очакваме да се свържете с нас до 16 октомври, за да уточним начина на получаване на наградата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.