Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Нов сезон, нова чанта!

Нов сезон, нова чанта!

All About Life преди 8 години

Светата троица на женската необходимост: правилните обувки, правилното червило и, разбира се, перфектната чанта. Измеренията на тази тема са много и всяка от нас има своите представи за това, в което се вписва най-добре. И, след като едно “древно поверие” гласи, че всеки нов сезон трябва да започва с нова чанта, View Sofia и Parfois са на мнение, че две късметлийки задължително трябва да се похвалят с такава в средата на този чуден октомври.
 

Ето защо мигновено даваме възможността да се спечелят тези красавици, като в замяна искаме да чуем кои са вашите Три. Ние споделихме в началото нашите. Кои са трите елемента на вашето самочувствие този сезон -  чантата, обувките, спиралата, парфюмът, мъжът под ръка, новото обзавеждане, екскурзията, отдавна мечтана...

Възможностите са много. Очакваме да ги чуем. А в замяна - печелим всички. Ние - чудни истории и вдъхновение, вие - малка или голяма, по избор, чанта за преживелици и красоти, и нашите партньори от Parfois - още верни фенове!

Очакваме вашите отговори на познатия мейл адрес [email protected] от днес до 27.10, включително. 


 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.