Следва

Точно 50! Най-силните визии от модния маратон Ню Йорк-Лондон-Милано-Париж

Trend to discuss – Tенискaта на бандата!!!

Рок вълната е едно от водещите течения в музикалната и модната индустрия. От дефилетата на Сен Лоран и...

All fashion преди 8 години

Рок вълната е едно от водещите течения в музикалната и модната индустрия. От дефилетата на Сен Лоран и Живанши до ежедневно облекло или стрийт-стайл има няколко неща, които стават като неписани закони и това именно са как носим черното кожено яке, шиповете и разбира се, тениската на любимата група!!! Тя не е просто мърч, закупен за подкрепа или да сме готини, тя е основополагащ елемент във визията. От откровено рок мацка и лошо момиче каквато е Кейт Мос до фината Бехати Принслу, на тениската се довериха и от клана Кардашиян, начело с Ким и Кендъл.

Тренд е, и още как! Нека разгледаме как го носят известните и да дискутираме къде се е получило и къде не, кое да приложим върху собствения си начин на обличане и кое да избягваме на всяка цена:

Как ДА го правим:
Тениска + скъсани дънки = класика



Кендъл Дженър







Това доказват и аутфитите на Кендъл – непретенциозно готини, свежи, младежки и съчетаеми с ниски или високи обувки според предпочитанията.


Бехати Принслоу



Виждаме същия похват и при Бехати Принсло. При нея е или с къси дънкови шорти и небражно завързана на кръста риза, или с яке от обърната кожа.

Носим тренда и още така:


С червени стилето – абсолютно ДА!!!


Загащен в чарлстона - доста смела, но забавна комбинация, бунтарска и еклектична.


Като Кара Делевин!


Като контраст на високия клас мода по време на Седмицата на модата в Париж. Вярно, спорно е, особено за Бела Хадид, но съчетанието е страхотно. Бихме заменили бейзболната ѝ шапка с жокейски каскет обаче.




И като Кейт Мос, много ясно! Кой, ако не Кейт, го може най-добре. You rock, Kate!!! А за ансамбъла с костюма - поклон!


Ако ще се комбинира с палто – ето едно супер сладо рокабили излъчване.

Как да НЕ го правим

Докато Кендъл съвсем успешно се превъплътява на рок-мацка, не бихме могли да кажем същото за Ким, и малко дори. Неслучайно и затова присъства честичко в класации за гафове.


Скъпо кожено палто, мини пола, високи ботуши и метъл тениска, дотук супер, но на Ким не ѝ седи, ама никак, абсурдно е, при положение, че тя има много по-женствен, по-секси стил.


За да бъде кичът пълен ето и Гага, друга редовно наказвана в ъгъла на класациите ученичка. Стилът й си е шокиращ по подразбиране, но вие не правете така у дома си.


Просто НЕ. Точка.

Как ДА в уличния стил

След като се нагледахме на по-малко макар, но достатъчно не добри примери как да носим тениската с бандата, ето още няколко вдъхновяващи кадри, или как го правят наистина добре по световните улици.
















 

More All fashion